03 / 05 / 2024

Orhan Alimoğlu kim

Orhan Alimoğlu kim

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu kimdir? Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vali Orhan Alimoğlu ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Orhan Alimoğlu..

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Duenord İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Duenord İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çilingiroğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Konut ve kira krizinde suçlu kim?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Sadi Özdemir, bugünkü köşe yazısında konut ve kira sorununu kaleme aldı.

Orhan Alimoğlu kim Haberi

Orhan Alimoğlu kim

Orhan Alimoğlu kimdir?

1956 yılında Antalya Akseki İlçesinde doğdu. İlk ve Orta tahsilini Antalya’da tamamladıktan sonra 1977 yılında Ankara Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 


Mezuniyetine müteakip Mülkiye İdare Amirliği mesleğine intikal ederek, 1980 yılında Göynük Kaymakamlığına atandı. Daha sonra sırası ile Susuz, Avanos, Geyve, Elbistan ve Körfez Kaymakamı olarak görev yaptı.


Trabzon Vali Yardımcılığından sonra Sakarya Vali Yardımcısı iken Temmuz 2005’de Sakarya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ardından Aksaray Valiliğine atandı.


Bakanlar kurulunun 17.05.2012 tarih ve 28297 sayılı kararı ile Hakkari Valiliğine atanmıştır.


16 Şubat 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Karabük Valisi olmuştur.Evli ve 3 çocuk...