03 / 05 / 2024

orman bakanı milli park açıklaması

orman bakanı milli park açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Milli parklar ve tabiat parkları, 2014 yılında 13 milyon ziyaretçiyi ağırladı. Biz, 2019’da bu sayıyı 15 milyona çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 445 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama kapsamında, 445 milyon 249 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını açıkladı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Tarımsal destekleme ödemesi hesaplara yatırılıyor...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını kaydetti.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 21 milyar TL destek...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçiye verilen destekler hakkında açıklama yaptı. Buna göre, mazot ve gübre desteğine dikkat çeken Bakan Yumaklı, desteğin geçtiğimiz sene bir önceki seneye oranla yüzde 31.6 artışla 21.1 milyar TL'ye çıkarıldığını kaydetti.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçilere 2,5 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi bugün yapılacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2 milyar 477 milyon 946 bin lira tutarında tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider duyurdu! Miras kalan arazilerle ilgili kiralama düzenlemesi netleşti!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in açıkladığı miras kalan toprağın iki yıl ekilmemesi durumunda kiralama düzenlemesinin ayrıntıları resmen belli oldu. 

Bakan Yumaklı'dan çay üreticilerine son dakika duyurusu: Ödemeler hesaplara yattı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaş çay üreticilerini ilgilendiren, destekleme ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Bakan Yumaklı'dan çay üreticilerine müjde! Yaş çay alımı ödemeleri 30 Kasım'da hesaplara aktarılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan son dakika yaş çay alımı ödemelerinin 30 Kasım Perşembe günü yapılacağını açıkladı.

Çiftçilere müjde! Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı az önce açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde değişiklik yaptıklarını dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Çiftçilerin hesaplarına tam 1.1 milyar TL hasar tazminatı yattı! Bakan Yumaklı resmen duyurdu! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, geçtiğimiz ay çiftçilere yapılan ödemeler ile ilgili önemli bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Bakan Yumaklı'nın o açıklaması...

Son dakika! Bakan az önce açıkladı! Ödemeler yarın hesaplara yatırılıyor!

Çay üreticilerine ilişkin açıklamalar yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ÇAYKUR aracılığıyla yarın 157 bin ton yaş çay alımı karşılığı 1 milyar 763 milyon TL ödemeyi çay üreticilerinin hesaplarına yatıracaklarını söyledi. İşte detaylar...  

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde: 1 milyar 167 milyon lira destek ödemesi hesaplara aktarılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün çeşitli kalemlerde toplam 1 milyar 167 milyon Türk Lirası destek ödemesinin daha üreticilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu. 

orman bakanı milli park açıklaması Haberi

orman bakanı milli park açıklaması

Milli parklar ve tabiat parkları vatandaşların ailece ziyaret edebilecekleri yerler arasında ilk sırada bulunuyor. Vatandaşların zamanlarını daha keyifli geçirebilmeleri ve günlük hayatın stresli ortamından uzaklaşabilmeleri için Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapılan yatırımlar sonucunda bu alanlardaki ziyaretçi sayısı son 12 yılda 2 kattan daha fazla arttı. 2002 yılında 5,5 milyon olan ziyaretçi sayısı, gerçekleştirilen yatırımlarla 2014 yılında 13 milyona çıktı.


Tabiat Eğitim Merkezleri kurulacak


Tabii hayatı koruyan ve her zaman gelişmesi için destekleyen Orman ve Su İşleri Bakanlığı milli parkları ve tabiat parklarını ziyaretçilerin ilgi odağı haline getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, 100 korunan alanda ziyaretçi tanıtım ve tabiat eğitim merkezleri kurulacak. Tesislerin en kısa zamanda tamamlanarak ziyaretçilerin kullanımına sunulması planlanıyor.


“2019’da 15 milyon ziyaretçi hedefliyoruz”


Türkiye’nin dört bir yanında...