09 / 05 / 2024

Örnekköy Stadı son durum

Örnekköy Stadı son durum

Örnekköy Stadı'nı yapabilmek için Spor Bakanlığı'na defalarca çağrıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Azız Kocaoğlu, bu isteğini 5. kez tekrarladı. Aziz Kocaoğlu Örnekköy Stadı için yeni bakanla görüşecek...

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi hak sahiplerinden eylem: '9,5 yıldır bekliyoruz'

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki hak sahipleri hem uzun süren teslimat süreci hem de sürekli olarak artış gösteren kira zamları nedeniyle eylem yaptı...

Viridis Çengelköy'de son 20 konut! Tapular hazır!

Viridis İnşaat imzası taşıyan Viridis Çengelköy'de son 20 konutun satışı devam ediyor. Tapuların hazır olduğu proje 4 blok olarak inşa ediliyor. 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Nest Kurtköy'de son konutlar! Ocak 2024'te teslim!

Nest Kurtköy projesinde yer alan son konutların satış süreci devam ediyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin teslimlerinin 2024 yılının Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine tam tamına 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor.  1.361 yeni konutun yer aldığı proje Beşiktaş ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum...

İzmir'de imalat hatası tespit edilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ettiği toplu konut inşaatının eksik demir ve hatalı beton kullanımı sebebiyle mühürlenmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. 

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesinde son dakika! THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 2023 ne zaman?

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesinde son dakika! THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 2023 ne zaman?

KOBİ’lerin kredilerdeki payı yükseliyor! Son bir yılda KOBİ’lere 1 trilyon lirayı aşkın kaynak aktı!

Türk bankacılık sektöründeki toplam kredi hacmi reel olarak daralırken, küçük ve orta ölçekli işletmelere kullandırılan kredilerde büyüme ivmesi sürüyor. Bankalar, son bir yıl içerisinde KOBİ’lere 1 trilyon lirayı aşkın kaynak aktardı.

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Ev fiyatları son 6 yılda 7 kat arttı! Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede!

Konut Fiyat Endeksi’ne göre konut fiyatları ocak ayında yüzde 6,9 oranında yükselirken son 6 yılda 7 kat arttı. Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede yer aldı.

Örnekköy Stadı son durum Haberi

Örnekköy Stadı son durum

Aziz Kocaoğlu, yeni Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bu konuyu tekrar konuşacağını söyledi Karşıyakalı 41 sivil toplum kuruluşunun temsilcisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldi. Ziyarette, kentteki spor tesislerinin artırılmasına ilişkin talebin dile getirilmesi üzerine konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, Örnekköy'de yapılması planlanan stat için bir kez daha çağrıda bulundu. Söz konusu stadı yapabilmek için önceki yıllarda spor bakanları ile çeşitli görüşmeler gerçekleştirmesine rağmen bir sonuç elde edemediklerini vurgulayan Başkan Aziz Kocaoğlu, Hükümetin yeni kabinesinde yer alan Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir görüşme yapacağını açıkladı. Amacının vatandaşların kullanacağı tesisler yapmak olduğunun altını çizen Başkan Kocaoğlu özetle şunları söyledi: "100 dönüm açık spor alanını sattılar. 100 dönüm açık spor alanı, Karşıyaka'nın bütün ihtiyacını, Mavişehir'in...