05 / 05 / 2024

Orta gelirli için konutlar

Orta gelirli için konutlar

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan rapora göre konut ihtiyacı orta ve orta alt segmentte yoğun şekilde sürüyor, orta üst ve lüks segmentte talep yavaşlıyor.

Ev sahibi olmak artık orta gelirli için imkânsız!

Kredi maliyetlerinin artması vatandaşları çok fazla etkilediğini belirten CHP Milletvekili Türker Ateş, "Ev sahibi olmak orta gelirli için de imkânsız hale geliyor.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

İçişleri Bakanlığı ve AFAD harekete geçti! Orta hasarlı binalar için yeni düzenleme geliyor!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) özellikle orta hasarlı yapılar için önemli bir genelge yayınlandı. Yayımlanan genelge, orta hasarlı binaları ağır hasarlı olarak kabul etme ve ilgili yasal düzenlemeleri içeriyor.

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Konut firmalarına büyük darbe! Fiyat arttıranların cezası 10 kat arttırılacak!

Orta gelirli için düzenlenen yeni konut kampanyasının finansmanıyla ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kampanyadan sonra fiyat artışı yaptığı kanıtlanan firmalara cezalar 10 kat artırılarak uygulanacak. Konut bedelinin en az yüzde 10'u kadar ceza kesilme

Orta gelirliye konut kampanyası için başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Ev salmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası için başvurular yarın başlıyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ orta gelir başvuru şartları nelerdir? Orta gelirli konut kampanyası ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut kapsamında yer alan dar gelirli vatandaş için 81 ilde "ilk evim ilk iş yerim" projesi başladı. İşte TOKİ orta gelir kampanyasına dair detaylar!

Ev alacaklara müjde! 0.69 faizli kredi faizleri için sona geliniyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, orta gelirliler için hazırladığı bir kampanyanın olacağını duyurmuştu. 250 bin konut kampanyasının ardından faiz oranlarının 0.69-0.89-.0.99 olması beklenen konutlarda sona ulaşıldı. Peki orta gelirliler için konut yapılacak mı?

Orta gelirli için konutlar Haberi

Orta gelirli için konutlar

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan rapora göre, Türkiye'de ekonomik büyümenin lokomotiflerinden konut sektöründe lüks ve orta üst segmentte talep yavaşlarken; orta ve orta alt segmentte ise konut ihtiyacı yoğun şekilde sürüyor. Rapora göre, Türkiye genelinde konut fiyatlarında yaşanan artışlar ise balon oluşturmuyor. Rapora göre, Türk inşaat ve konut sektörü önümüzdeki dönemde de büyümeye devam edecek. Türkiye'de konut arzı ile talebin yavaş yavaş daha stabil bir hal almaya başladığına işaret edilen raporda, yıllık ortalama 1 milyon adet konutun el değiştirdiği; yıllık 600 bin adet konut ihtiyacının da sürdüğü ifade edildi. Raporda, "Türk konut sektöründe orta ve orta alt gruba ait konut ihtiyacı oldukça yoğun olarak sürmektedir. Orta üst ve lüks segmente ise talebin orta alt segmente göre biraz yavaşlamakta olduğu...