10 / 05 / 2024

Osman Ayık değerlendirmeleri

Osman Ayık değerlendirmeleri

Türkiye Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) Başkanı Osman Ayık "Bu yıl Ukrayna'da bir miktar kayıp yaşasak da yeniden dinamikleşmeye başlayan İran ve İsrail pazarı var" dedi.

Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı düştü! Üstelik şimdi al 6 ay sonra öde kampanyasıyla! Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı

Hyundai Assan, Türkiye’deki elektrifikasyon sürecine, yeni bir fiyat politikası uyguladı. Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatında indirime gitti, üstelik şimdi al, 6 ay sonra öde kampanyasıyla. Peki Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı ne kadar? 2024 Nisan fiyat listesi.

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

İzmit'te yükselen Kavan Ormanyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Hyundai Bayon’un mayıs ayı fiyatlarında büyük değişiklik! Hyundai Bayon’a hatırı sayılır bir zam yapıldı!

Hyundai Bayon'un 2023 yılı mayıs ayı fiyatlarında büyük bir değişiklik yaşandı. Hyundai Bayon'un yeni fiyatına hatırı sayılır bir zam yapılırken, yeni fiyatları görenler gözlerine inanamadı. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

ABD'de tarım dışı istihdam Nisan ayında beklentilerin üzerinde attı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD'de tarım dışı istihdam bu yılın Nisan ayında 253 bin ile beklentilerin üzerinde artış gösterirken, yine açıklanan rakamlara göre, işsizlik oranı yüzde 3,4 ile tarihi düşük değerlerine yakın seyretti.

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Ülke tarihinin en pahalı Ramazan ayı! Fiyatlardaki yıllık değişim herkesin ağzını açık bıraktı!

Gıda fiyatlarının 2023’ün ilk üç ayında yüzde 19,5 oranında, son bir senede de yüzde 111,9 oranında arttığı ülke tarihinin en pahalı gıda fiyatlarıyla Ramazan ayını karşıladı.

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgehan Bilgiç tarafından kuruldu.

Peugeot Yeni 308 bu fiyata kaçmaz! Peugeot 308 fiyatları bu ay resmen değişmedi! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Peugeot 308'de Mart ayına özel 120 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. Peugeot Yeni 308 bu fiyata kaçmaz! Peugeot 308 fiyatları bu ay resmen değişmedi! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Honda Accord fiyatları bu ay değişmedi! Honda Accord bu ay ne kadar? 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Honda Accord'un Aralık ayı fiyatları değişmedi. Peki Honda Accord bu ay ne kadar? En uygun Honda Accord kaç TL? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Osman Ayık değerlendirmeleri Haberi

Osman Ayık değerlendirmeleri

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Ukrayna pazarında bu yıl biraz kayıp yaşanabileceğini, ancak bu kaybın yeniden dinamikleşen İran ve İsrail pazarı ile telafi edilebileceğini bildirdi.


Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Ayık, senenin başında erken satış anlamında Türkiye'ye dönük ciddi bir talebin geldiğini, fakat dünyada yaşanan bir takım yerel, konjonktürel sıkıntılar ve Türkiye'de seçimin yarattığı etkiyle şubat ortasından itibaren erken rezervasyonlarda biraz yavaşlama olduğunu söyledi.


Sektör açısından çok iyi bir 2013 yaşandığını, bu trendin 2014 yılında da devam etmesini arzu ettiklerini kaydeden Ayık, ana bloku oluşturan pazarlarda büyük bir sıkıntı görünmediğini, Avrupa pazarının iyi gittiğini belirtti.


Ukrayna'da yaşanan olayların, Türk turizm sektörü açısından bakıldığında talihsizlik gibi göründüğünü ifade eden Ayık, Ukrayna'nın turizm için önemli pazarlardan...