01 / 05 / 2024

özlem süer 25. yıl defilesi Quasar İstanbul

özlem süer 25. yıl defilesi Quasar İstanbul

Özlem Süer defilesi Mercedes-Benz Fashion Week çerçevesinde, dünyanın lider lojistik şirketi DHL'in ve Avrupa ve Asya'nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak QUASAR İSTANBUL'un katkılarıyla düzenlenecek...

Konut kiralarında yüzde 25 sınırlaması kaldırılırsa fiyatlar düşer!

Konut kiralarındaki yüzde 25 zam sınırlaması, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkları büyüttü. Peki sınırlama kalkarsa kira bedelleri düşer mi? 

Türkiye'de madeni paralarda büyük değişim!

Madeni paraların gramajlarının düşürülmesinin yanı sıra 25, 50 kuruş ve 1 TL'nin gramajları da indirildi. Ekonomi uzmanları, yakın zamanda 5 TL ve 10 TL değerinde yeni madeni paraların basılmasının gündemde olabileceğini ifade etti. Peki 5 TL ve 10 TL metal para basılacak mı? 

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

İngiltere’de evsiz sayısı son 25 yılın rekorunu kırdı!

İngiltere’de açıklanan son resmi verilere evsiz sayısı son 25 yılın en yüksek seviyesini görerek rekor kırdı. Bu kapsamda, bu yıl 105 bin hane halkı ve 131 binden fazla çocuk otellerde ya da pansiyonlarda konaklıyor.

Elon Musk'tan yeni hamle; Dikkat! Twitter...

Twitter'ı satın alan Elon Musk'tan yeni bir hamle daha geldi; ücretli kullanıcılar için tweet karakter sayısını 25.000'e yükseltildi. Ücretli Twitter kullanıcıları dilerlerse tek bir tweet'te 25 bin karakter paylaşabilecek. İşte detaylar...

Dolar volkan gibi patladı, rekor üstüne rekor kırdı! Dolar kaç TL? Euro ve sterlinde son durum ne? 26 Haziran 2023!

26 Haziran 2023 Pazartesi günü dolar, Türk lirası karşısında 25.67 TL seviyesinden işlem görmekteydi. Hafta boyunca, 23.40-26.12 TL aralığında dalgalanmalar yaşandı. Dolar kurunda tarihi bir rekor olarak 25.74 seviyesi görüldü. 

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi! İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları!

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi... Peki Ducato Minibüs'ün Mayıs 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları...

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı katlandı: 20 yaş altı yatırımcı sayısı 3 senede 25 katına çıktı! 

Borsada son 3 senede yatırımcı sayısı yüzde 305, 20 yaş aralığındaki yatırımcı sayısı ise 25 kat yükseldi. 40 yaşın altındaki yatırımcıların toplamdaki payı yüzde 27.6’dan 54.5’e ulaştı. İşte o rakamlar...

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? Kura çekimi izleme linki var mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında geri sayım sürerken, 25 Nisan Salı günü gerçekleşecek olan kura çekimi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? İşte detaylar...

BİM’de kokteyl sosis 39.50 TL’ye, dana kavurma 35 TL’ye, pastörize süt 25 TL’ye düştü! 21 Mart 2023 fiyat listesi

BİM’in çılgın indirimlerin olduğu 21 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de kokteyl sosis 39.50 TL’ye, dana kavurma 35 TL’ye, pastörize süt 25 TL’ye düştü. İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

özlem süer 25. yıl defilesi Quasar İstanbul Haberi

özlem süer 25. yıl defilesi Quasar İstanbul


Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express çerçevesinde, dünyanın lider lojistik şirketi DHL'in ve Avrupa ve Asya'nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak QUASAR İSTANBUL'un katkılarıyla; Özlem Süer, kariyerindeki 25. yılın içindeki farklı anları özel bir performansla QUASAR Sanat Çadırı'nda sunuyor.


1989 yılından bu ya, akademik ve sektörel hayatını sürdüren Özlem Süer, romantizmin tadını çıkaracağınız 25. yılına özel bir koleksiyonla, davet kostümleriyle hazır giyim koleksiyonunu bir araya getirdi. Vintage tatlarda danteller, özel dokuma ipekler ve yeni dokular bir araya gelerek sezonun yeni görüntülerini yarattı. Heykelsi saç aksesuar detayları, yeni malzemelerle yeni formlar koleksiyonun tümüne hakim oldu. özlem Süer, modadaki 25 yılını simgeleyen 25 kostümü, kavramsal bir performans eşiliğinde sunuyor.


Özlem Süer, DHL ve QUASAR!dan anlamlı birliktelik...


Mercedes-Benz Fashion Week...