05 / 05 / 2024

Panama İstanbul

Panama İstanbul

Panama Devlet Başkanı Ricardo Martinelli, tüm kanal projelerini yakından takip ettiğini ancak Kanal İstanbul projesini ilk kez duyduğunu belirterek, “Çok şaşırdım. Başbakan Erdoğan gelsin kanalımızı görsün” dedi

Kanal İstanbul'da flaş gelişme! Panama ile teknik ve idari işbirliğine gidilecek! 

Kanal İstanbul için Panama ile teknik ve idari işbirliğine gidilmesini de öngören Türkiye ile Panama Arasında Denizcilik Anlaşmasının Onaylanmasını Uygun Bulduğuna Dair Kanun Teklifi kabul edildi. İşte o teklifle ilgili tüm ayrıntılar...

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Kanal İstanbul'un inşaatı içi birçok firma sırada!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Panama ve Süveyş kanallarını hayata geçirenler de dâhil olacak şekilde birçok firmanın, Kanal İstanbul'un inşaatı için sıraya girdiğini belirtti.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Tülin Şahin için Panama’da aylık 10 bin dolarlık lüks rezidans!

Portekizli işadamı Pedro De Noronha, sevgilisi Tülin Şahin için Panama’da 10 bin dolarlık lüks bir rezidans kiraladı.

Panama'daki konut projelerinde Türk çeliği kullanılıyor!

Türk çelik sektörü, rotayı yıllık 31 milyar dolar çelik ithal eden Latin Amerika’ya kırdı. Panama’daki birçok konut projesi Türk çeliği imzasıyla yükseliyor.

Kanal İstanbul, İspanya'nın hedefinde!

Panama Kanalı'ndan 4 kat fazla gelir sağlanacak olan Kanal İstanbul'un engellenmesi için kirli bir algı operasyonu başlatıldı. Başroldeki ülke ise İspanya.

Kanal İstanbul için Panama anlaşması!

Recep Tayyip Erdoğan'ın "çılgın proje"si olan Kanal İstanbul projesinde detaylar ortaya çıkıyor. Proje için Panama Kanalı'nı genişletme projesini yürüten ekip destek verecek.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Panama Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panama Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Hilal Ayaştı imzasıyla kuruldu.

Karmod Prefabrik'ten Panama'ya çelik ev ihracatı!

Karmod Prefabrik'in açıklamasına göre, iki farklı çelik ev modelinden oluşan binalar Panama'nın Penonome ve Arraijan kentlerinde kurulumu yapılarak teslim edildi. İlk etapta 3 adet tek katlı ve bir adet çift katlı evin kurulumu gerçekleştirildi.

Panama İstanbul Haberi

Panama İstanbul

Birleşmiş Milletler tarafından düzenlenen ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın da katıldığı “2012 Yılında Dünya Ekonomisi ve Maliyesinin Durumu’’ konulu toplantıya katılmak için New York’ta bulunan Panama Devlet Başkanı Ricardo Martinelli (60), BM kafetaryasında Hürriyet ile yaptığı sohbette “Kanal İstanbul projesini ilk defa sizden duyuyorum. Çok şaşırdım. Tüm kanal projelerini yakından takip ederiz. Başbakan Erdoğan gelsin kanalımızı gezdirelim” diye konuştu.