03 / 05 / 2024

Pendik Kavakpınar yeni okul

Pendik Kavakpınar yeni okul

Her hafta bir camiye konuk olunan Cuma Buluşmaları’nda bu kez adres Kavakpınar Mahallesi'ydi. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin,  mahalleye 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli  ortaokul olmak üzere iki okul yapılacağının müjdesini verdi.

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Pendik'te 2 taksitle 2 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Doğu (Kavakpınar) ve Dolayoba mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Çınar Life satışta! Yeni proje

Dolunay Mühendislik imzasıyla Pendik'te inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar başladı. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor.

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Pendik Dumlupınar ve Orta mahallelerindeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıda İtirazlar Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Pendik Kavakpınar yeni okul Haberi

Pendik Kavakpınar yeni okul

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, her hafta düzenlenen Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki toplantısını Kavakpınar Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Atasoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ertekinoğlu ve İlçe Müftüsü Hüseyin Baş’ın da yer aldığı buluşmada vatandaşlar, imardan ulaşıma, eğitimden emniyete kadar merak ettikleri tüm soruları Başkan Şahin'e sordu.


Altgeçit çalışmasının ikinci etabı Gülyalı Caddesi tarafından başlayacak

 

TEM Bağlantı yolundan Kavakpınar Mahallesi’ne girişin sağlanacağı altgeçit çalışmasının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatıldığını açıklayan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin çalışmanın ilk etabının tamamlandığını söyleyerek ikinci etabın Gülyalı Caddesi tarafından başlayacağını belirtti. Mahallenin imar sorununu büyük ölçüde tamamladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Şahin, “Sadece Gülyalı Caddesi’nin alt tarafı, Dere kenarı...