09 / 05 / 2024

Polat Kentsel Gayrimenkul nerede

Polat Kentsel Gayrimenkul nerede

Polat Kentsel Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Adnan Polat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kerim Polat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Nisan'da Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu.

Aremas Gayrimenkul İstanbul kentsel dönüşümü için yeni model önerisinde bulundu!

Aremas Gayrimenkul, İstanbul'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun belirterek, yeni bir model önerisinde bulundu. 

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Polat Gayrimenkul'den 600 milyon euroluk konut yatırımı!

Kentsel dönüşüm projelerinde en tecrübeli firmalar arasında yer alan Polat Gayrimenkul bu tecrübesini Budapeşte’ye taşıdı. Şirket bu kapsamda 600 milyon Euroluk yatırım yapacak.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Gayrimenkul sertifikası konut sektörüne merhem olacak! Hem konut alımı hem de kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu hem kentsel dönüşüm hem de fahiş kira ve konut fiyatları üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ise tekrar gündeme gelen gayrimenkul sertifikasının konut sektörü için merhem olması bekleniyor.

Kentsel dönüşümde projelere 'sigorta zorunluluğu' önerisi! Dönüşüm nasıl yapılmalı? 

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüm ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Nasıl hızlandırılmalı? İşte ayrıntılar...

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğan ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Polat Kentsel Gayrimenkul nerede Haberi

Polat Kentsel Gayrimenkul nerede

Polat Kentsel Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Adnan Polat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kerim Polat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Nisan'da Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu. 


Polat Kentsel Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; a. Gerek kamu sektörüne gerekse özel sektöre ait her çeşit konut, toplu konut inşaatları yol, kanal inşaatları ve bunları alt ve üst yapıları tiyatro kütüphane gibi sosyal hizmet ve kültürel bina inşaatları açık ve kapalı spor ve oyun salonları otel, motel sınai ticari, zirai, turistik hizmet yapıları park ve bahçe inşaat ve tanzimleri ve tüm bunların inşaat, park, bahçe karayolu, havaalanı, liman inşaatları ve tanzimleri inşaat ve tanzimleri ve diğer inşaat işlerinin taahhüdünü yüklenmek, yapmak, yaptırmak bu projeleri anahtar teslimi şeklinde gerçekleştirmek. b....