18 / 05 / 2024

Polimeks ‘Kamu Mimarisi’nde Avrupa’nın en iyisi seçildi

Polimeks ‘Kamu Mimarisi’nde Avrupa’nın en iyisi seçildi

Polimeks İnşaat'ın Türkmenistan'da inşa ettiği projeler olan Televizyon Kulesi ve Baht Köşkü (Nikah ve Evlilik Kompleksi) ödüle layık görüldü

İnşaat sektöründe yeni hamle! Tasfiye hakkı kamu müteahhitleri için can suyu olacak!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütlerinden biri olan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ni değerlendirerek, ''kamu projelerinde şartsız tasfiye hakkı getirilmesi, kamuya iş yapan müteahhitler için hayati önemdedir.” dedi.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

Kamu bankaları %0.89 faiz oranıyla ev sahibi olmak isteyenlere fırsat sunuyor

Türkiye'nin önde gelen kamu bankaları, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Cumhurbaşkanı tarafından müjdelenen bu kredi fırsatı, konut almak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürme imkanı sunuyor. İşte detaylar... 

Memur ve memur emeklileri dikkat! Kamu Toplu Sözleşmesi'nde ilk rakam bugün belli oluyor! 

Memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının tespit edileceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde, hükümet tarafından ilk zam teklifi bugün verilecek. İşte ayrıntılar...

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Avrupa Birliği’nde kamu borcunun oranı yüzde 93 oldu

Kamu borcunun GSYH’ye oranının Euro Bölgesinde yüzde 93 olarak gerçekleştiği ve toplam kamu borcunun 12 trilyon euro seviyesine geldiği bildirildi.

700 bini aşkın kamu işçisine müjde! Taban ücrette kırmızı çizgi belirlendi!

Yeni yılla birlikte zamlanarak 8 bin 507 TL olan asgari ücret sonrası kamu işçilerinin büyük bölümünün maaşlarının bu ücret seviyesinde kalması Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü’nde en önemli gündem maddesi oldu.

Ankara'da satılık kamu konutu hissesi! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılay Mahallesi'nde yer alan kamu konutu hissesini satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Kamu çalışanlarının maaşlarına düzenleme geldi! 15 bin lira üzeri kazananların maaşlarında % 20 kesinti yapılacak

Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde önemli bir karar alındı. ‘Toplumu rahatlatmaya yönelik adımlar’ olarak nitelendirilen proje dahilinde 15 bin lira üzeri kazanan kamu çalışanlarının maaşlarında % 20 kesintiye gidilecek. İşte detaylar…

Son 3 yılda 75 şirket 201 milyar TL'lik kamu ihalesi kazandı!

Son 3 senede şirketlere verilen kamu ihalelerinin sayısı açıklandı. Buna göre, 3 senede 75 şirketin toplamda 201 milyar TL büyüklüğünde kamu ihalesini aldığı belirlenirken, bu ihalelerin 140 milyar TL'den fazlasının davetle yapıldığı da ortaya çıktı. Peki listede hangi şirketler var?

Polimeks ‘Kamu Mimarisi’nde Avrupa’nın en iyisi seçildi Haberi

Polimeks ‘Kamu Mimarisi’nde Avrupa’nın en iyisi seçildi

Polimeks İnşaat tarafından Türkmenistan’da inşa edilen Televizyon Kulesi ve Baht Köşkü (Nikâh ve Evlilik Kompleksi) projeleri, “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2012”de Public Service Architecture (Kamusal Mimari) kategorisinde ödüle layık görüldü.


 Gayrimenkul sektöründe mükemmelliği teşvik etmeyi ve sektörde uluslararası standartları belirlenmeyi amaçlayan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2012 sahiplerine teslim edildi.  Polimeks İnşaat tarafından Türkmenistan’da inşa edilen Televizyon Kulesi ve Baht Köşkü (Nikâh ve Evlilik Kompleksi) projeleri Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2012 kapsamında verilen Public Service Architecture (Kamusal Mimari) kategorisinde Avrupa’nın en iyisi seçildi.

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’da inşaa edilen Baht Köşkü (Nikâh ve Evlilik Kompleksi) projesi Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2012’de “Five Star” ödülüne layık görülürken, Polimeks İnşaat, 24 Eylül’de Londra’da Marriot Otel’de gerçekleştirilen ödül töreniyle ödülünü teslim aldı.


 Dünyanın 5 farklı bölgesini kapsıyor


Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2012 kapsamında...