06 / 05 / 2024

Ramazan Bahçavan özgeçmiş

Ramazan Bahçavan özgeçmiş

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan kimdir? Ramazan Bahçavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ramazan Bahçavan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ramazan Bahçavan...

Ramazan kolileri cep yakacak! İftariyelikler ve pideye büyük zam var!

Ramazan öncesinde maalesef fırsatçılar harekete geçmiş durumda. Maaş artışlarının arkasından şubat ayı başında pazar ve markette fiyatlar önce artırıldı, sonra da indirildi.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Devlet Bahçeli’den emekli maaşına ilişkin çok tartışılacak açıklama! Emekli maaşına zam gelecek mi?

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli aylığına yönelik, “Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Kısa zaman içinde sonuç verir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Emekli maaşına seyyanen zam gelecek mi? Bahçeli'nin sözleri sonrası kulisler hareketlendi

Temmuz 2023 için SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin yüzde 25 zam alacağı belirtilmiş ancak emekliler bu rakamın az olduğundan dem vurmuştu. Devlet Bahçeli'nin sözleri sonrası Meclis koridorlarında emekliye zam oranının yükseltilebileceğinin konuşulduğu ortaya çıktı.

Emekli bayram ikramiyesi 2.500 TL mi oldu? Emekliler bayram edecek! Emekli ikramiyesinde son dakika!

Kurban Bayramına sayılı günler kala emekli bayram ikramiyesi ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. Ramazan Bayramında emekliler 2.000 TL bayram ikramiyesi alırken, Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyesine zam geleceğine dair haberler gündeme geldi. Emekli bayram ikramiyesi 2.500 TL mi oldu?

Devlet, sosyal destek alanlara bayram ikramiyesi verecek mi? Evde bakım, dul ve yetim aylığı alanlar ikramiye alır mı?

Bayram ikramiyesinden kimlerin faydalanacağı Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla sorgulanmaya başlandı. Senede iki defa Ramazan ve Kurban bayramında hesaplara yatırılan ikramiyeler sosyal destek alanlara verilecek mi? İşte detaylar..

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Ramazan Bayramı’nda otoyollar bedava mı? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda köprü ve otoyolla ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı önümüzdeki hafta idrak edilecek. Peki “Ramazan Bayramı’nda otoyol ve köprüler bedava mı? Bayramda otoyollar ücretsiz mi?” İşte tüm soruların yanıtı!

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Bim, Ramazan ayında da kampanyalarına ara vermiyor. Mart ayının son kampanyasını duyuran Bim 31 Mart aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Çeyizlik ürünler ve bahçe malzemeleri ağırlıklı ürünlerde indirim yapan Bim kataloğu, yoğun şekilde takip ediliyor.

Aile Bakanlığı yeni ay destek ödemesi yapacak mı? Nisan ayı ödemeleri bayramdan önce mi yapılacak? 1250 TL'ye okkalı zam

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara 850 TL ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Destek Ödemeleri ne zaman yapılacak? Ramazan Bayramı öncesi ödeme yapılacak mı? 1250 TL'ye okkalı zam gelecek mi? İşte detaylar...

Ramazan kolisi alacaklara önemli uyarı… Tarihi geçmiş ürünlere dikkat!

Marketlerin her yıl hazırladığı ve temel gıda ürünlerini içeren Ramazan yardım kolileri raflarda yerini alırken, Tüketici Dernekleri Federasyonu’ndan önemli bir uyarı geldi; “Kolilerin içini mutlaka kontrol edin.”

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatlarının her geçen gün daha da zamlanmasının ardından bu fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş. Ramazan ayında da bu fiyatlarda zam yaşanacak mı merak etmeye başladılar. Peki Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarına zam gelecek mi?

Ramazan Bahçavan özgeçmiş Haberi

Ramazan Bahçavan özgeçmiş

Ramazan Bahçavan kimdir?

1963 yılında Balıkesir İli Dursunbey İlçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise tahsilini Dursunbey de tamamladıktan sonra, Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesini 1988 yılında bitirmiştir.


Askerlik görevini yedek subay olarak tamamladıktan sonra özel sektörde faaliyet gösteren bir yem fabrikasında teknik müdür olarak 1 yıl görev almıştır.


Daha sonra da kendisine ait olan iş yerini kurmuştur.1999 – 2004 yılları arası İl Genel Meclisi üyesi olarak görev almış ve 2009 mahalli seçimlerinde tekrar İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilmiştir.


Meclis 1. Başkan Vekilliği görevinde de bulunmuş ve 2006 yılından İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimine kadar kendi iş yeri dışında ortak olduğu inşaat sektöründe faaliyet gösteren özel bir şirkette de müdür olarak çalışmıştır.


2011 Nisan ayından 2014 Mart ayına kadar İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini...