30 / 04 / 2024

ramazan in istanbul

ramazan in istanbul

Ramazan ayında düşen perakende satışlarını bu yıl 'Ramadan in İstanbul' alışveriş festivali toparlayacak. THY'nin ucuz uçak bileti de sağlayacağı etkinlikte hedef Ortadoğulu turistler

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti: Yoğun, çok katlı yapılaşmış!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve X sosyal medya hesabından İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası için düğmeye bastı. Başlatılan kampanya kapsamında yurt içi biletler 799 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Kentsel dönüşüm tırları yarısı bizden kampanyası için İstanbul'da!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli dönüşüm kampanyasıyla ilgili olarak gezici tırlardaki uzmanları İstanbullulara ulaştırıyor.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Milletvekilinden çarpıcı öneri: Büyük deprem hazırlığı için İstanbul nüfusu diğer bölgelere dağıtılmalı!

Son günlerde Marmara'da yaşanan depremlerin ardından, beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, kentsel dönüşüme dikkat çekerek, İstanbul depremi hazırlığı için önerilerini paylaştı.

Uzmanlar depreme dayanıklı binalar için İstanbul’da toplanacak!

Pek çok uzman muhtemel yıkıcı depremlere karşı önlem alınması konusunda uyarıda bulunuyor. Bu kapsamda, ST Alternatif Fuarcılık 20 Aralık-23 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi ve Sergisi'ni düzenlenecek.

Londralı yatırımcılar iş fırsatları için İstanbul'a geldi!

İngiltere'nin iş insanları kuruluşları arasında yer alan Support Muslim Business Forum (SMBF) 30 yatırımcıyla mega kent İstanbul'a geldi.

E-Ticaretin Yeni Yüzyılı için İstanbul'da buluşuluyor! 6-7-8 Haziran tarihi kaçırma!

Dünya E-Ticaret Forumu olarak adlandırılan WORLD ECOMMERCE FORUM, e-ticaret dünyasının devlerini bir kez daha bir araya getirmeye hazırlanıyor! Bu özel  etkinlikte, 41 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırlanacak.

Tatile gidecekler hemen harekete geçin! Ramazan Bayramı öncesi fiyatlar yüzde 20 arttı!

Ramazan Bayramı’na artık sayılı günler kala tatile gitmek için araba kiralayacaklar hemen harekete geçmeli. İşte detaylar!

İş Bankası'ndan ramazan boyu 600 TL ödeme! Kampanyadan yararlanmak için detaylar!

Ramazan ayının başlangıcında İş bankası, market alışverişi yapacak müşterilerine sevindirici bir haber verdi. Banka, yapacakları alışverişler için tam 600 TL değerinde hediye tanımlaması yapacak.

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

'Konut kampanyasından yararlanmak için İstanbul'da 120, ikinci bölgede 70 bin lira gelir olmalı'

Orta gelirliye konut kampanyası çerçevesinde İstanbul'da geliri 120 bin lira, İkinci bölgede ise 70 bin lira olanların ancak konut sahibi olabileceğine dikkat çeken Yıldırım, vadenin katlanması gerektiğini belirtti.

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

ramazan in istanbul Haberi

ramazan in istanbul

Bu yıl 9 Haziran'da ikincisi düzenlenecek alışveriş festivali İstanbul Shopping Fest'ten sonra İstanbul yeni bir alışveriş festivaline ev sahipliği yapacak. Hem yaz tatili dönemi hem de ramazan nedeniyle temmuzda düşen satışların önüne geçmeyi hedefleyen Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Valiliği, İstanbul İl Müftülüğü'nün katılımıyla 'Ramadan in İstanbul' isimli festival hayata geçirilecek. 


HEDEF TURİSTLERİ ARTIRMAK 

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Hedefimiz ramazan ayına ekonomik canlılık getirmek, turizmi daha fazla hareketlendirmek, Arap ülkelerinden gelen turist sayısını artırmak ve diğer Müslüman ülkelerin Türkiye'de ramazan ayının kültürel boyutta nasıl yaşandığını görmelerini sağlamak" diye konuştu.


İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ 

20 Temmuz'dan itibaren 1 ay sürecek festival ile Türkiye'nin çevresindeki Müslüman ülkelerdeki turistleri hedeflediklerini vurgulayan Büyükekşi şunları söyledi: "Ramazan ayının ilk 15-20 gününde,...