16 / 05 / 2024

Recordati ilaç üretim tesisi çerkezköy

Recordati ilaç üretim tesisi çerkezköy

2014’ün ilk sıfırdan yatırımını İtalyan sermayeli Recordati yapacak. Çerkezköy’e 50 milyon dolarlık ilaç üretim tesisi kuracak olan ilaç devi yılda 80 milyon kutu ilaç üretecek...

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu! Kanser ilaçlarının da içinde olduğu 44 ilacın bedeli ödenecek! O ilaç listesi belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından, 38'i yerli üretim olmak üzere toplam 44 ilacın 'bedeli ödenecek ilaçlar listesine eklendiği açıklandı.

İstanbul'daki sanayi ve üretim alanlarının yüzde 60'ı deprem bölgesinde!

TÜSİAD, TÜRKONFED ve SEDEFED'in iş birliğinde hazırlanan rapor, İstanbul'daki sanayi ve üretim alanlarının yüzde 60'nın deprem bölgesinde bulunduğunu, ekonomik zararın 25 ila 300 milyar doları ulaşabileceğini ortaya koydu.

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hrz Biyoteknoloji Kimya İlaç Arge Üretim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Kural tarafından kuruldu.

Peter Altmaier: Avrupa'daki üretim tesislerinin yeniden inşa edilmesi için destek vereceğiz!

Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, koronavirüs zorda bıraktığı ilaç şirketlerinin Avrupa'daki üretim tesislerini yeniden inşa etmeleri için onları desteklediklerini belirtti…

Abdi İbrahim'den 1 milyar liralık yatırım hamlesi!

Abdi İbrahim, Esenyurt'ta 400 milyon liralık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisini açacak. Şirket ayrıca, 600 milyon liralık yatırımla iki yeni tesisin de temellerini atacak.

İranlı CinnaGen İlaç, Türkiye'de fabrika kuracak!

İranlı biyofarmasotik ilaç üreticisi CinnaGen İlaç, bölgesel üretim üssü olarak belirlediği Türkiye’deki, ilk fabrika yatırımına hazırlanıyor.

Abdi İbrahim Cezayir'de yeni üretim tesisi açacak!

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, 2020 yılında dünyadaki ilk 100 ilaç şirketi arasına girerek 1 milyar dolar ciro hedeflediklerini açıkladı. Abdi İbrahim yakında 50 milyon dolarlık yatırımla Cezayir üretim tesisini de devreye sokacak.

İzmir Biyoteknolojik İlaç Üretim Merkezi'nin inşaatı başladı!

İzmir'in kanser ilaçlarının üretim merkezi olması için bir adım daha atıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Biyotıp ve Genom Enstitüsü'nde (İBG) Kalkınma Bakanlığı ve TÜBİTAK'tan alınan toplam 42 milyon liralık hibeyle birlikte biyoteknolojik ilaç üretim merkezi inşaatına başlandı.

Trpharm İlaç Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Merkezi Türkiye’de bulunan ve Ortadoğu ile Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde aktif olarak çalışan Trpharm, global ilaç firması olma hedefi doğrultusunda yeni yatırımına Çerkezköy’de başladı.

Abdi İbrahim'in Biyoteknolojik İlaç Tesisi'nin temeli atıldı!

Abdi İbrahim'in İstanbul Esenyurt'ta 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceği Türkiye'nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisi AbdiBio'nun temel atma töreni gerçekleşti.

Gebze'de Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi için halk toplantısı düzenlenecek!

Turgut İlaçları A.Ş tarafından; Kocaeli Gebze'de Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi projesi için 19 Şubat 2015 günü saat 11:00 'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Novartis Kurtköy'de ilaç üretim merkezi kuracak!

Novartis, en çok sattığı sıtma ilacının dünya üretim merkezi olarak Türkiye'yi seçti. Dünya CEO'su Joe Jimenez, "Sıtma ilacını Kurtköy'de üretip dünyaya ihraç edeceğiz" dedi..

Koçak Farma'nın Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

43 yıllık Türk firması Koçak Farma'nın Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ilaç üretim tesislerinin tevsii yatırım kapsamındaki "Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi"nin temel atma töreni gerçekleşti...

Recordati ilaç üretim tesisi çerkezköy Haberi

Recordati ilaç üretim tesisi çerkezköy


SEÇİMLERE yaklaşırken yoğunlaşan siyasi tartışmalara rağmen Türkiye yabancı yatırımları çekmeye devam ediyor. İki banka için görüşmeler Uzakdoğu ve Batı’dan yatırımcılarla devam ederken, İtalyan ilaç devi Recordati de 50 milyon dolar yatırım kararı aldı. Recordati, Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak üretim tesisinde 130 kişiye istihdam sağlayacak. Başbakanlık Yatırım ve Destek Ajansı Başkanı İlker Aycı, 2013 yılı sonu itibariyle yabancı sermaye yatırımlarındaki gelişmelerle 2014’e ilişkin beklentilerini anlattı. 2014 yılının ilk sıfırdan (greenfield) yatırımının Tekirdağ’a geleceğini açıklayan Aycı, şu bilgileri verdi:


SIFIRDAN YATIRIM BAŞARISI

“Recordati, Türkiye ilaç pazarına 2008’de yerli Türk ilaç firması Yeni İlaç’ı satın alarak girdi. 2011’de bir diğer Türk ilaç firması Dr. Feridun Frik’i satın alarak toplam 657 çalışan ulaştı. Firma yeni yatırımının temelini 2014 yılının ilk çeyreğinde atacak. 2017’de...