03 / 05 / 2024

reina hakime tehdit davası

reina hakime tehdit davası

İstanbul'daki Reina'nın bulunduğu alan için, yapılan kira sözleşmesi 2013'te sona ermişti. Sözleşmenin bitmesine rağmen Mehmet Koçarslan araziyi tahliye etmemişti. Mahkeme tahliyeye karar vermişti. Koçarslan'ın, kararın ardından İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne geldiği ortaya çıktı.

Büyükşehirlerdeki astronomik kiralar yaşamı tehdit ediyor: Devlet konut piyasasına el atmalı! 

Fahiş oranlarda yükselen satılık ve kiralık ev fiyatları artık yaşamı tehdit eder duruma geldi. Peki konut sorunu neden kaynaklanıyor? 

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

Çin, ekonomisini tehdit eden emlak krizine böyle çözüm buldu!

Çin, ekonomisini tehdit eden emlak krizini düzeltmek amacıyla şimdiye kadarki en büyük hamlesini yapmak için harekete geçiyor. Çin emlak krizi için bankaları finansmanı artırmaya çağırıyor.

Reina Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reina Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Culy Dolay tarafından kuruldu.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

El Nino Tarım Üretimini Tehdit Ediyor! Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak?

El Nino, tarım ürünlerinin hasadında ve gıda fiyatlarında büyük bir tehdit oluşturuyor. Yerel hava durumu üzerindeki etkisinin Türkiye'ye de ulaşması bekleniyor. Bu durum, şimdiden tarım üretimi ve hasadında büyük tehdit oluşturuyor. İşte El Nino hakkındaki tüm detaylar…

Gazprom resmen tehdit etti! 20 Ekim’e kadar süre verildi!

Rusya-Ukrayna savaşında ki tutumu nedeniyle gaz sevkiyatlarının düşürüldüğü Moldova’ya, Rusya’dan tehdit gibi açıklama geldi. Rus enerji şirketi Gazprom, aksayan doğalgaz ödemelerinin 20 Ekim’e kadar yapılmaması halinde sevkiyatları durdurabileceğini bildirdi.

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpelerde büyük fırsat! Zen pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpe almak isteyenler pırlanta küpelerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Zen Pırlanta küpe almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen'de pırlanta küpeler kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi.

Rusya gazı kesti AB tehdit etti! Sözleşmelere sadık kalınmazsa…

Rus enerji şirketi Gazprom’un Avrupa’ya enerji akışını kesmesi üzerine Avrupa Birliği’nden tehdit gibi bir açıklama geldi.

Tahıl krizi tüm dünyayı tehdit ediyor! Ukrayna'dan korkutan uydu görüntüleri

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Ukrayna'da yaşanan tahıl krizi tüm dünyayı tehdit ediyor. Maxar'ın yayınladığı uydu görüntülerinde tarlaların boşluğuna dikkat çekilirken, korkutan bir rapor da yayınladı. 

İnsan sağlığını tehdit eden ürünlere 4 milyon liraya yakın ceza kesildi!

İnsan sağlığını tehdit eden ürünlere yönelik denetimler sıklaştı. Ruhsatsız biyosidal ürünleri piyasa sürenlere 3 milyon 680 bin lira idari para cezası kesildi…

Murat Kurum: Kanal İstanbul üzerinden tehdit dili kullanılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle olarak yaptığı açıklamada, "Kanal İstanbul üzerinden tehdit dili kullanılıyor" dedi.

Konut tahliye yasakları ABD ekonomisini tehdit mi ediyor?

Koronavirüs salgını sebebiyle  ABD'de getirilen konut tahliye yasakları ABD'de ekonomisi için tehdit olarak algılandı.

reina hakime tehdit davası Haberi

reina hakime tehdit davası

İstanbul'un ünlü eğlence merkezi Reina'nın bulunduğu alan için, yapılan kira sözleşmesi 2013'te sona ermişti. Sözleşmenin bitmesine rağmen mekânın işletmecisi Mehmet Koçarslan araziyi tahliye etmemişti. Tartışma mahkemeye yansımış ve yargılamanın sonunda Koçarslan'ın işlettiği Reina'nın tahliye edilmesine karar verilmişti. Koçarslan'ın, kararın ardından İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne geldiği ortaya çıktı. İddiaya göre Koçarslan kararı veren hâkimin odasına yanında iki kişiyle gitti ve Hâkim Rafet Kalyoncu'yu tehdit etti. Koçarslan'ın elindeki dosyayı masaya fırlattığı ve tehdit içerikli ifadeler kullandığı öğrenildi. "Hâkim Bey bunu senin yanına bırakmayacağım, göreceksin" dediği belirtilen Koçarslan'ın odadan güvenlik görevlileri tarafından uzaklaştırıldığı belirtildi.


HAPİS İSTENİYOR

Hâkim Kalyoncu'nun şikâyetiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılan Koçarslan hakkında dava açıldı. 'Adli Yargılamayı Etkilemeye Teşebbüs ve işyeri...