06 / 05 / 2024

rize hemşin dönüşüm son durum

rize hemşin dönüşüm son durum

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Rize Hemşin TOKİ projesinde son dakika: Kentsel dönüşümde binalar çürük zemine yapıldı iddiası! 

Rize'nin Hemşin ilçesinde inşa edilen binaların çürük zemine yapıldığı, kentsel dönüşüm adı altında bölgenin doğal güzelliğine zarar verildiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar....

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Gayrimenkul sertifikası konut sektörüne merhem olacak! Hem konut alımı hem de kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu hem kentsel dönüşüm hem de fahiş kira ve konut fiyatları üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ise tekrar gündeme gelen gayrimenkul sertifikasının konut sektörü için merhem olması bekleniyor.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

İstanbul için dönüşüm önerisi: Fabrikalar şehrin dışına taşınsın, konut alanı yaratılsın!

İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç , kentin içinde kalan fabrika ve imalathanelerin dönüşüm açısından tehlike arz ettiğin belirterek, şehrin dışına taşınması konusunda öneride bulundu.

Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmaları 2022 sonunda tamamlanacak!

Şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarının 2022 yılı sonunda tamamlanacağını söyledi.

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Rize'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentteki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Rize'de kentsel dönüşüm gerginliği: Evlerine giremiyorlar!

Rize'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde bir binadan kopan parçalar başka bir evin yatak odasını deldi. Evlerinin sallandıklarını söyleyen sakinler korkudan binalarına giremediklerini belirtti. 

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yoğun ilgi!

Rize'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında binaların yakım işlemleri sürüyor. Kent genelindeki çalışmalar çevre halkı tarafından yoğun ilgiyle izleniyor.

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Rize'de hız kesmeden devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında "Belediye Blokları"nın yıkımı sürüyor.

rize hemşin dönüşüm son durum Haberi

rize hemşin dönüşüm son durum

Rize'nin Hemşin ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, proje kapsamındaki 106 konutun 8’i 1 oda 1 salon, 74’ü 2 oda 1 salon, 24’ü 3 oda 1 salon planında yapılacak. Toplamda hayata geçirilecek olan 12 bloğun 8’inin kaba ve ince imalatları sona ererken, proje kapsamındaki 24 dükkanın ise 8 tanesi de tamamlandı. Geri kalan 16 dükkanda da inşaat imalatları sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 6.1 hektar rezerv alanı ilan edildi ve yetki TOKİ'ye devredildi. Projede 1 kaymakamlık lojmanı ve birde ana okulu inşa edilecek. Çevre düzenleme işi ihale edilen proje alanında kamulaştırma çalışmaları bitmeyen 12 parselle ilgili TOKİ tarafından acele kamulaştırma davası açıldı.