08 / 05 / 2024

Rtük hangi konutlarını satıyor

Rtük hangi konutlarını satıyor

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Beykoz Kanlıca Mahallesi'nde bulunan iki konutu toplam 5 milyon 600 bin TL'den satışa çıkardı. RTÜK, Beykoz'daki konutlarını ne zaman satacak? Kanlıca'daki RTÜK konutları nerede? İşte ihalenin detayları...

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Hollanda hükümetinden özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama: En çok yüzde 1 olacak! 

Hollanda hükümetinin kiracılara yönelik yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdiği açıklandı. Buna göre özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama getirildi. İşte uygulama ile ilgili tüm detaylar...

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Kahramanmaraş'taki afet konutlarının kıştan önce tamamlanması hedefleniyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen ve 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerinden ardından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde toplamda 3 bin 477 konutun yapımı devam ediyor. Söz konusu konutların kış aylarından önce tamamlanması planlanıyor...

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

RTÜK'ten seçim için ağır yaptırımlar var! Eğer buna uyulmazsa bakın neler olacak! 

Seçime sayılı günler kala YSK’nın seçime ilişkin ilan ettiği kurallar RTÜK tarafından tekrar hatırlatıldı. Yayın yasağına uymayan kuruluşlar hakkında en ağır yaptırımların uygulanacağı yönünde açıklamalar geldi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı... Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu... Hemen bakın...

Gram altının bu hafta ne kadar olacağı peş peşe açıklandı! Altını olan herkes resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın

Gram altının bu hafta ne kadar olacağı peş peşe açıklandı... Altını olan herkes resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

Rtük hangi konutlarını satıyor Haberi

Rtük hangi konutlarını satıyor

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), İstanbul'un Beykoz İlçesi'nde Kanlıca - Çubuklu Yolu Mevkii'nde bulunan Kanlıca Mahallesi'ndeki Halide Edip Adıvar Caddesi, Fikirtepe sokağında bulunan iki konutu toplam 5 milyon 600 bin TL'den satışa çıkardı. 


RTÜK'ün satışa çıkardığı konutlar, bahçeli dört katlı kargir apartman olarak belirtilen Kartal Yuvası Apartmanı'nda bulunuyor. RTÜK konutlarından brüt 178 metrekare 3+1 konut 2 milyon 800 bin TL'den ve brüt 178 metrekare 4+1 konut 2 milyon 800 bin TL'den satılacak. Her bir konut için belirlenen geçici teminat bedeli 84 bin TL olarak açıklandı. 


RTÜK'ün Beykoz Kanlıca'daki konutlarının satışı ihalesi, 10 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 14:00'de Üniversiteler Mahallesi 1597. Cadde No: 13 Bilkent-Çankaya/ Ankara adresinde bulunan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu merkez hizmet binasında yapılacak.


RTÜK, bu iki daireyi...