14 / 05 / 2024

rus yatırımcı ağaoğlu maslak 1453

rus yatırımcı ağaoğlu maslak 1453

RUSYA inşaat sektörünün önde gelen yatırımcıları dün Ağaoğlu Maslak 1453 projesini inceledi. Projenin satış ofisi ve örnek daireleri gezen heyete Ağaoğlu Maslak 1453 Proje Müdürü Metin Ardalı'dan proje hakkında teknik bilgiler edindi.

Yabancı yatırımcı açısından hukuk sistemi önemli midir?

Yabancı yatırımcılar gündemden düşmezken İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Yabancı yatırımcı açısından hukuk sistemi önemli midir?" diye sordu. İşte o paylaşım...

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar?

Borsadaki düşüşler sonrası ünlü isimden yatırımcıya çok önemli çağrı geldi! Mutlaka okuyun çok şaşıracaksınız!

Borsa İstanbul’da birkaç gündür üst üste yaşanan düşüş, özellikle yeni giren küçük yatırımcıda büyük endişe yaratırken, ekonomist Mehmet Aşçıoğlu’ndan çok önemli uyarı geldi.

Dalgalı piyasada yatırımcıya 5 önemli tavsiye!  

Milliyet Gazetesi'nin borsa uzmanı Zeynep Aktaş, 2023 yılının yatırımcı açısından hayli dalgalı (volatil) geçeceğini belirterek ilk hafta yaşanan volatil hareketlerin yıl boşu kendini hissettireceğini kaydetti.

Rusya ve Ukrayna'daki yatırımcıların yeni adresi Türkiye'deki gayrimenkuller!

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri harekattan sonra Avrupa ülkeleri Rusya'ya karşı yaptırımlar uygulamaya başladı. Yaşanan gelişmelerin ardından Rus yatırımcılar birikimlerini Türkiye’deki gayrimenkule yatırmak için sıraya girdi. İşte ayrıntılar...

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcıları Maraş'a yöneldi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümetinin Kapalı Maraş’ın açılması için çalışmalara başlaması Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcılarını bölgeye yöneltti.

Melike Fettahoğlu Ağaçhan Özderici GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın, Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  Yatırımcı İlişkileri Bölümü (YİB) yöneticisi oldu...

rus yatırımcı ağaoğlu maslak 1453 Haberi

rus yatırımcı ağaoğlu maslak 1453

RUSYA inşaat sektörünün önde gelen yatırımcıları dün Ağaoğlu Maslak 1453 projesini inceledi. Projenin satış ofisi ve örnek daireleri gezen heyete Ağaoğlu Maslak 1453 Proje Müdürü Metin Ardalı'dan proje hakkında teknik bilgiler edindi. Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD) arasında imzalanan işbirliği sözleşmesi çerçevesinde ortak projeler geliştirmek hedefleniyor. Bu kapsamda Türkiye'ye gelen Rus yatırımcılar ortak yatırım olanaklarım değerlendireceklerini...