07 / 07 / 2024

Sadun Coşkuntürk değerlendirme

Sadun Coşkuntürk değerlendirme

Yüksek faizin herkesi etkileyeceğini belirten ÖZAK Genel Müdürü "Fiyatlar yerinde durmayacak ancak yeni fırsatlar da doğacak" dedi.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ateş, Harun Soydan, Muhammet İsa Varol ve Seda Çeker ortaklığında kuruldu.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

BİLSEM sorgulama ekranı nereden bakılır? 2023 değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Üstün zekalı ve yetenekli öğrencilere yönelik Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri'nin (BİLSEM) bireysel değerlendirme sonuçları bugün Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi http://meb.gov.tr adresi üzerinden açıklandı.

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgeleri değerlendirme katsayıları 2023!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2023 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 32101 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Emekli promosyonları alev alev! Kuveyt Türk de devreye girdi! Emekliye 6 bin TL... 

Emekli promosyon yarışında geçtiğimiz ay durgun geçerken, Aralık ayıyla birlikte bankalar yeniden atağa geçti. Bankalar ödeyecekleri promosyona ilişkin detayları tek tek açıklamaya başladı.  Kuveyt Türk de 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Yarışa Kuveyt Türk de katıldı! Kuveyt Türk emekli promosyonu ne kadar?

Bankalar arasındaki promosyon yarışına Kuveyt Türk de katıldı. “Emekliliğin keyfi Kuveyt Türk’te çıkar” sloganıyla hazırlanan kampanyada kapsamında promosyon tutarları da güncellendi.

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022/3!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2022/3 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31949 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Ne 3 bin ne de 5 bin! Kuveyt Türk emekli promosyonunu güncelledi çıtayı yükseltti, hızla bakın

Emekli promosyonlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önce emekli promosyon miktarını açıklayan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk de emekli promosyon miktarını güncelledi. İşte o miktar...

Rusya, Türk Lirası’na sıcak bakıyor, petrol ve doğal gaz gelirleriyle TL mi alacak?

Rusya Merkez Bankası, Ulusal Refah Fonundaki ilave gelirlerle ABD doları ve avro ile alım satım yaptırımları nedeniyle yapamadığı işlemler için TL’yi devreye sokmayı düşünüyor. Banka, rezervlerde değerlendirmek için Türk Lirası, yuan ve rupi satın almaya yönelik değerlendirme yaptıklarını açıkladı.

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022/2!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2022/2 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türkiye'nin en değerli markası belli oldu! 5. kez üst üste aynı başarıyı tekrarladı

Türk Hava Yolları, (THY) uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından yapılan araştırmada üst üste 5'inci kez Türkiye'nin "En değerli markası" oldu.

Sadun Coşkuntürk değerlendirme Haberi

Sadun Coşkuntürk değerlendirme

Yüksek faizin herkesi etkileyeceğini belirten ÖZAK Genel Müdürü "Fiyatlar yerinde durmayacak ancak yeni fırsatlar da doğacak" dedi. Büyük ölçüde finansmanını banka 'kredileri üzerinden sağlayan inşaat sektörü, ABD'nin ekonomide uygulamaya başladığı yeni yüksek faiz, güçlü dolar politikasıyla yeni bir yol haritası belirlemeye çalışıyor. Türkiye'de de döviz ve faizde yükselişlerin olacağı, altın fiyatlarının düşük kalacağı ortamda müteahhit firmalar olumsuz gibi görünen bu duruma karşı farklı politikalar geliştirmek çabası içine girdi. 


Dövizi olan şanslı 

ÖZAK GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, ABD'deki ekonomi politikasındaki gelişmelerin Türkiye'yi de etkilediğini, nitekim dövizde ve faiz oranlarında bir tırmanışın gözlendiğini söyledi. Böyle dönemlerde konut üretme maliyetlerinin artması nedeniyle fiyatların da yükseleceğinin altını çizen Coşkuntürk, "Hem proje geliştiren, hem yatırıma, hem de konut sahibi olmak isteyenler için zor bir süreç....