21 / 05 / 2024

sağlam tapu işlemi

sağlam tapu işlemi

FU Gayrimenkul, Sağlam Tapu ile gayrimenkul satın almak isteyenlerin tapu işlemlerinin, kuralına uygun şekilde gerçekleşmesine destek sağlıyor. FU Gayrimenkul, gerekli işlemlerin süreçlerini yönetiyor.

Tapuda yeni dönem başladı! Eski kimlik ile tapu işlemi geçerli olacak mı?

Tapu dairelerinde sil baştan değişiklikler yapılırken tapuda yeni döneminde başladığı kaydedildi. Buan göre, yeni kimlik ve eski kimlik ile işlem konusunda merak edilen detaylar belirtildi. 

Kahramanmaraş'ta rezerv alanda kalan sağlam binalar da yıkılacak!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, şehir merkezinin yeniden tasarlandığına, rezerv alan içinde kalan binaların sağlam bile olsa yıkılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

2023'te 2.95 milyon gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada “2023'te Türkiye'de tüm gayrimenkul türlerinde yaklaşık olarak 2.95 milyon gayrimenkul satış işlemi yapılarak, 60 milyar 59 milyon 215 bin 486 TL tapu harcı geliri elde edildi” diye konuştu.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bunu yapmayan tapu işlemi yapamayacak! 

2024 yılı itibarıyla tapu işlemlerinde tüm sistem değişiyor. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o değişiklikler....

Zemini sağlam bölgelerdeki konutlara talep patlaması!

Türkiye'de 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinden sonra zemini sağlam bölgelere talep arttı. Özellikle deprem uzmanlarının açıklamaları doğrultusunda bazı bölgeler yeni konut alacakların tercihlerini değiştiriyor.

Milyonlara kentsel dönüşüm uyarısı! Sağlam konutunuzu kentsel dönüşümde kaybetmeyin!

Milyonlarca vatandaş sağlam konutunu kentsel dönüşümde kaybedebilir. Kentsel dönüşümü hızlandırmak amacıyla TBMM’ye gönderilen ve 2.5 saat gibi kısa bir sürede komisyondan geçen kanun teklifiyle, vatandaşa sağlam konut ve işyerini kaybedebileceği uyarısı yapıldı.

Hisseli tapu tek tapu olur mu? Hisseli tapu haciz işlemi nasıl yapılır?

Hisseli tapu tek tapu olur mu ve Hisseli tapu haciz işlemi nasıl yapılır sorularının yanıtları tapu sahipleri tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte hisseli tapu ile ilgili detaylar...

Tapu almak için gerekli belgeler neler? Hangi belgeler ile tapu işlemleri tamamlanır?

Tapu devir işlemi yapmak isteyen vatandaşların, bu süreci sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlamaları için gerekli belgelere dikkat etmeleri büyük önem taşımaktadır. Ev, arsa ve arazi gibi taşınmazlar için tapu işlemlerinde gerekli belgeler nedir, nereden alınır sorularının işte yanıtları…

Taşınmaz satışlarında tapu işlemleri artık hafta sonu da yapılabilecek! Tapu işlemi yaparken bunlara dikkat!

Tapuda yeni dönem resmen başladı. Yalnızca tapu dairelerinde yapılan alım-satım işlemi bundan sonra noterlerde de yapılabilecek. Peki tapu işlemi yapacakların nelere dikkat etmesi gerekiyor?

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Türkiye'de geçen ay 287 bin gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi! İlk sıradaki il yine şaşırtmadı!

Açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye genelinde geçen ay 287 bin 59 gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi ve bu satışlardan 5 milyar 221 milyon 100 bin 611 lira tapu harcı geliri elde edildi.

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

sağlam tapu işlemi Haberi

sağlam tapu işlemi

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul, hayata geçirdiği Sağlam Tapu ile gayrimenkul satın alırken oluşabilecek riskleri minimize ediyor.


Sağlam Tapu ile geleceğinizi güvence altına alın

Sağlam Tapu ile bireysel kullanıcıların tapu güvenliği konusunda içini rahat ettirmek için satılacak gayrimenkulün tapu kütüğü ile satış resmi senedi ve tapu senedini tüm detaylarıyla inceleyen FU; gayrimenkul satın alımının zorlu süreçlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına yardımcı oluyor. FU Gayrimenkul, gayrimenkullerde oluşabilecek beyan, şerh ve benzeri takyidatlar gibi riskleri minimize ederek gayrimenkul satın almak isteyenlerin hak ve maddi kayıplarını önlemek için çalışıyor.


Sağlam Tapu hakkında gereken bilgileri, www.saglamtapu.com üzerinden online olarak edinebileceğiniz gibi, beğendiğiniz ve almayı düşündüğünüz gayrimenkulün Hürriyet Emlak’ta listelenen ilanında yer alan formu doldurarak da edinebilirsiniz.


FU Gayrimenkul, faaliyette...