21 / 05 / 2024

Şahan Atmaca

Şahan Atmaca

Şahat Temizlik İnşaat Reklam ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Şahan Atmaca tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Haziran' da Beylikdüzü Barış Mahallesi' nde kuruldu.

İPA Başkanı Şahan'dan TOKİ Başkanı Bulut'un açıklamasına tepki: Kanal İstanbul'un konut projesi olduğunu duymuş olduk!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Resul Emrah Şahan, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un İstanbul’da bazı yeni konut alanları açılması gerektiğine ilişkin açıklamalarına tepki verdi. İşte Resul Emrah Şahan'ın o açıklamaları...

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Atmaca'dan rezerv alan uygulamasından vazgeçilsin önerisi!

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, yeni kentsel dönüşüm yasası ve depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Atmaca, rezerv alan konusunda ciddi bir problem olduğunu söyledi ve vazgeçilmesini gündeme getirdi. 

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından kuruldu.

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Norouzuzadeh tarafından kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Şahan Atmaca Haberi

Şahan Atmaca

Şahat Temizlik İnşaat Reklam ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Şahan Atmaca tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Beylikdüzü Barış Mahallesi'nde kuruldu.


Şahat Temizlik İnşaat Reklam ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  DEMİR-ÇELİK a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve...