02 / 05 / 2024

Şahan Gökbakar selin ortaçlı ev

Şahan Gökbakar selin ortaçlı ev

Komedyen Şahan Gökbakar, Rumelihisarı'ndaki villasını eşinin üzerine yaptı, villanın kira bedeli 7 bin 500 dolar.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Selin Arat tarafından kuruldu.

Selin Ciğerci Beykoz'daki villasını satıyor!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı. Ciğerci villası için 57 milyon TL istiyor. 

Gökhan Çıra Sapanca'dan arsa aldı!

Fenomen Selin Ciğerci'nin eski eşi futbolcu Gökhan Çıra, Sapanca'dan arsa satın aldı.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sayın ve Selin Arat ortaklığında kuruldu.

Amine Gülşe'den abisine 1 milyonluk ev!

Oyuncu Amine Gülşe'nin ağabeyi Şahan Gülşe, nişanlısı Stefanie Duarte ile evlendi.. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Amine Gülşe'nin, düğün hediye olarak ağabeyine 150 bin dolarlık (1 milyon TL'lik) ev aldığı belirtildi.

Mevlüt Tezel'den Şahan Gökbakar'a ev eleştirisi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü yazısında evinin bahçesinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı eleştirdi. İşte Tezel'in o yazısı... 

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.

Şahan Gökbakar selin ortaçlı ev Haberi

Şahan Gökbakar selin ortaçlı ev


Komedyen Şahan Gökbakar, Selin Gökbakar ile evlendikten sonra Beykoz Çubuklu'daki bir sitede yer alan 3 milyon dolar değerindeki eve taşınmıştı.


Bekarken oturduğu villasını da 4 milyon dolara satışa çıkaran komedyen Gökbakar, Rumelihisarı'ndaki villayı satmaktan vazgeçti. Gökbakar villayı eşi ve iki çocuğunun annesi olan Selin Gökbakarı'ın üzerine yaptı. Villanın kira bedeli ise 7 bin 500...