24 / 07 / 2024

şanlıurfa deprem 10 şubat 2015

şanlıurfa deprem 10 şubat 2015

Bu sabah saatlerinde Türkiye'nin dört bir yanında depremler yaşandı. Büyüklüğü ortalama 4.5 olan dört ayrı deprem Hatay'ın Yayladağı ilçesi, Kaş, Şanlıurfa ve Tunceli'de meydana geldi.

Ankara ve Şanlıurfa'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihe dikkat! 

Ankara ve Şanlıurfa'da 10 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa'da 897 adet deprem konutunun teslimi ay sonunda yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da deprem konutlarının yapımları hızla sürüyor. 897 adet deprem konutunun teslimi bu ayın sonunda yapılacak. Peki diğer konutlarda son durum ne? 

Şanlıurfa'da depremden zarar gören 180 küçük işletmeye 10 milyon lira hibe desteği...

Şanlıurfa'da, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından gerçekleştirilen "Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı" kapsamında 180 firmaya 10 milyon 305 bin lira destek verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Şanlıurfa'daki 4 bin 562 deprem konutunun inşası tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenmişolan Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 4 bin 562 kalıcı konutun inşası hız kesmeden sürüyor.

Şanlıurfa'da yükselen deprem konutlarının ilk etabı kasım ayında teslim edilecek!

Şanlıurfa'da 6 Şubat depreminden sonra inşasına başlanan yapıların bir kısmı kasım ayında teslim edilecek. Adalet Bakanı Bozdağ konuya ilişkin Şanlıurfa halkını bilgilendirdi. İşte detaylar...

Şanlıurfa'daki deprem konutları 6 ay sonra teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan kalıcı afet konutları 6 ay sonra teslim edilecek.

10 ilde TOKİ hareketi! Konutlarda fay hattı detayı gözlerden kaçmadı! İşte TOKİ Şanlıurfa, Hatay Maraş, Gaziantep....

Ülkemiz geçtiğimizi hafta 7.7 ve 7.6 şiddetinde iki büyük depremle sarsıldı. Bu deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Felaketten etkilenen illere TOKİ el attı. İşte detaylar!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa'da 10.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Haliliye ve Karaköprü'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 171 bin 815 TL bedelle satışa çıkardı.

şanlıurfa deprem 10 şubat 2015 Haberi

şanlıurfa deprem 10 şubat 2015

YAYLAĞI’NDA 4.6, KAŞ AÇIKLARINDA 4.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   

HATAY'ın Yayladağı İlçesi'nde 4.6, Antalya'nın Kaş ile Fethiye İlçesi açıklarında ise 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre merkez üssü Hatay'ın Yayladağı İlçesi olan 4.6 büyüklüğündeki deprem, yerin 26 kilometre derinliğinde meydana geldi. Saat 06.02'de meydana gelen depremde can ve mal kaybı olmazken sarsıntıyı hissedenler panikle kendini sokağa attı.


KAŞ VE FETHİYE AÇIKLARINDA 4.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Antalya'nın Kaş ile Fethiye İlçesi açıklarında ise Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi ön değerlendirme sonuçlarına dayanarak depremin bugün saat 07.31'de meydana geldiğini açıkladı. Yerin 24.55 kilometre derinliğindeki Antalya'nın Kaş İlçesi'ne bağlı Gelemiş Köyü'ne 120, Fethiye'nin Karadere Köyü'ne ise 123 kilometre uzaklıktaki bir...