10 / 05 / 2024

şanlıurfa deprem

şanlıurfa deprem

Şanlıurfa'da merkez üssü Hilvan olan 4,1 büyüklüğündeki deprem sebebiyle bazı evlerde çatlaklar meydana geldi.

Şanlıurfa ve Hatay'da deprem!

Şanlıurfa ve Hatay bu sabah saatlerin peş peşe meydana gelen depremler ile sallandı. Sabah saat 03.25'te Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa'da 897 adet deprem konutunun teslimi ay sonunda yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da deprem konutlarının yapımları hızla sürüyor. 897 adet deprem konutunun teslimi bu ayın sonunda yapılacak. Peki diğer konutlarda son durum ne? 

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Şanlıurfa'daki 4 bin 562 deprem konutunun inşası tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenmişolan Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 4 bin 562 kalıcı konutun inşası hız kesmeden sürüyor.

Şanlıurfa'da yükselen deprem konutlarının ilk etabı kasım ayında teslim edilecek!

Şanlıurfa'da 6 Şubat depreminden sonra inşasına başlanan yapıların bir kısmı kasım ayında teslim edilecek. Adalet Bakanı Bozdağ konuya ilişkin Şanlıurfa halkını bilgilendirdi. İşte detaylar...

Şanlıurfa'daki deprem konutları 6 ay sonra teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan kalıcı afet konutları 6 ay sonra teslim edilecek.

Şanlıurfa'daki depremde bazı evlerde çatlaklar oluştu!

Şanlıurfa'da merkez üssü Hilvan olan 4,1 büyüklüğündeki deprem sebebiyle bazı evlerde çatlaklar meydana geldi.

Şanlıurfa’da 300 konut yıkılıyor!

Şanlıurfa’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında deprem riski bulunan 300 konut yıkılıyor. Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdi.

Şanlıurfa ve Hatay'da deprem!

Şanlıurfa ve Hatay bu sabah saatlerin peş peşe meydana gelen depremler ile sallandı. Sabah saat 03.25'te Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

şanlıurfa deprem Haberi

şanlıurfa deprem

Şanlıurfa'da merkez üssü Hilvan olan 4,1 büyüklüğündeki deprem sebebiyle kırsal mahalledeki bazı evlerde çatlaklar oluştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hilvan ilçesindeki depremden sonra kent genelinde sahaya çıkan AFAD ve jandarma ekipleri, başlattıkları tarama çalışmalarına devam ediyor. Deprem sebebiyle bazı kırsal mahalledeki evlerde çatlaklar oluştu.

Depremin hissedildiği yerlerden olan kırsal Gazibey Mahallesi'nde, vatandaşlar depremden sonra konutların çıkarak ağaç gölgesinde bekleyişlerine devam ediyor. Depremle mahalledeki birçok evde çatlaklar oluştuğu gözlemlendi.

AFAD ekipleri, bölgeye gelerek evlerde incelemeler yaptı, evlerden fotoğraflar çekti ve kayıt altına aldı.

Mahalle sakinlerinden Kemal Karakeçili, deprem sırasında konutunda olduğunu ve başlayan sarsıntıyla çocuklarıyla beraber dışarı çıktığını belirtti.

Kenan Karakeçili de deprem sırasında evde dinlendiğini ve depremin yaşanmasıyla ayağa fırlayarak kapıya yöneldiğini söyledi.

Sarsıntı sebebiyle kapıyı açamadığını belirten Karakeçili, "Kapı sıkıştığı için açamadım....