15 / 05 / 2024

Sasağlam Yapı

Sasağlam Yapı

Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin liralık sermaye ile 8 Ekim 2013 tarihinde Ali İhsan Sağlam tarafından Selami Ali Efendi Caddesi Üsküdar adresinde kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan açıkladı! Rakamlar Türkiye'nin deprem gerçeğini ortaya koyuyor...

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan , Türkiye'deki deprem sıklılığı ve büyüklüğü ile ilgili bir açıklama yayınladı. Buna göre, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğuna bir kez daha belirterek dikkatleri çeken Prof. Dr. Ercan, "Çare sağlam yerde sağlam yapı" diye konuştu.

Depreme dayanıklı sağlam yapılar için tek şart: Gerçek bir denetim!

Ülke genelinde deprem zararını azaltmak için toplumsal olarak bilinçlenmek ve depreme dayanıklı yapılaşmanın hayata geçirilmesi gerekiyor.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için tek çareyi açıkladı!

Deprem korkusu vatandaşların gündeminden düşmezken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, deprem için tek çarenin sağlam yerde sağlam yapı olduğunu belirtti. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? Bina dönüştürmek resmen açmaza girdi! 

Deprem ülkesi olması sebebiyle Türkiye’de kentsel dönüşüm meselesi sık sık gündeme geliyor. Peki Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? İşte detaylar...

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Honda City'e Mart ayında zam yapıldı mı?! İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Honda City, sağlam yapısı, modern tasarımı, iyi performansı ve yakıt tasarrufu gibi özellikleriyle öne çıkan bir otomobildir.  Ayrıca ferah iç mekanı ve birçok teknolojik özellikleriyle de dikkat çekmektedir.  İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi nedir? 

Deprem, konut piyasasını nasıl etkiledi? 

Yıkılan, hasar gören konutlar ve sağlam yapılara olan taleple deprem bölgesinde konut stokları hızla eridi, bununla birlikte fiyatlar da yükseldi. 11 şejirde ortalama fiyat artışı yüzde 33’e, kira artışı yüzde 56’ya kadar çıktı.

Depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Serdar Kırçıl, depreme dayanıklı binaların nasıl olması gerektiğini açıkladı. Peki depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Yaşanılan büyük felaketten sonra yüz binlerce kişi binasının ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek istiyor. Peki bunun içi  hangi tespit yöntemi seçilmeli? Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Dacia Sandero ucuzladı mı? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sağlam yapısı ve yeni ön yüz tasarımıyla Dacia Sandero baştan aşağı yeniden tasarlandı. Son dönemde kurda yaşanan hareketlilik sonucunda fiyatı da merak konusu oldu.  İşte, Dacia Sandero’nun 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dacia’dan kaçırılmayacak fırsat! Dacia Sandero’nun fiyat listesi açıklandı! İşte, 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sağlam yapısı ve Y şeklindeki ön ışık imzalı LED farlarla vurgulanmış yeni ön yüz stiliyle Dacia Sandero’nun tasarımı baştan aşağı yenilendi.  İşte, Dacia Sandero’nun 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sasağlam Yapı Haberi

Sasağlam Yapı


Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 5 bin liralık sermaye ile Ali İhsan Sağlam tarafından 8 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  iş konusu: İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:  Selami Ali Efendi Caddesi Üsküdar Kapalı Çarşısı No:30/61...