18 / 05 / 2024

satış komisyon kararları

satış komisyon kararları

Şubat ayı meclis toplantısı kapsamında bugün yeni Fen İşleri Hizmet Binası'nda Aydın'ın Büyükşehir olmasında dolayı Çine'nin mahallelerinde Çine Belediyesi'ne devralan gayrimenkullerin ve komisyonun kararını görüşecek.

İstanbul Boğazı'nda yalı satan emlakçıya 36 milyon TL komisyon: 1 yalı satışı emlakçıyı zengin ediyor!

Emlakçılar, İstanbul Boğazı’nda yalı satışını yaptıklarında Adalar’dan 1 yalı dairesi, 11 milyon lira değerinde bir yat ve lüks bir otomobil alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Satışı durdurulmuştu! AB’den iPhone 12 açıklaması geldi! iPhone 12 kullanıcıları hemen baksın!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’ndan iPhone 12 satışının yasağına ilişkin açıklama geldi. Komisyon, Fransa'nın iPhone 12 satış yasağı kararına ilişkin Komisyon'a ve üye ülkelere bilgi verdiğini, üye ülkelerin de bu kısıtlamayı incelemek amacıyla 3 ay süresi olduğunu ifade etti.

Otomobil satışlarında yeni düzenleme! 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomotiv sektörüne yönelik yeni kararlarını duyurdu. Buna göre 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi uzatıldı ve kapsamı da genişletildi. Ticari faaliyet şeklinde değerlendirilen bireysel satışlar da 6 ay 6 bin kilometre sınırı kapsamına alındı.

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı!

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı. Verilen detaylar göre, İspanya'da 35 yaş altı gençler ile çocuklu ailelere konut satın alımında yüzde 20'ye kadar ipotek desteği sağlanacak ve 63 bin kamu konutu inşa edilecek.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! e-Seferberlik başlatıldı: Ürünler indirimli satılacak! 

Ticaret Bakanlığı tarafından Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı. Buna göre elektronik pazar yerlerinde depremzedelerin öncelikli ihtiyaç ürünlerini indirimli olarak satışa çıkacak. Bu satışlardan pazar yerleri komisyon almayacak, satıcılar ürünlere indirim yapacak ve kargo şi

Türkiye’deki hangi gayrimenkuller ihale ile satıldı, nerelerde imar planı değişti?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Türkiye’deki bazı taşınmazlara ilişkin satış ve imar planı değişiklikleri kararlarını Resmi Gazete’de yayımladı. Peki bu karara göre ülke genelinde hangi taşınmazlar kimlere satılıyor?..

Emlakçıya verilen komisyon geri alınır mı?

Gayrimenkul alım satım ve kiralama işlemlerinde emlakçıya belli oranlarda komisyon ödemedi yapılıyor. Peki, yapılan işlemden vazgeçilmesi halinde emlakçıya verilen komisyon geri alınır mı?

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Emlakçı satış komisyonu 2022 ne kadar?

Emlakçı aracılığı ile gayrimenkul alım satım işlemleri daha hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Emlakçı aracılığı ile gayrimenkul alanlar da satanlar da ne kadar komisyon ödeyeceğini merak ediyor. Peki, emlakçı satış komisyonu 2022 ne kadar?

Yabancıya konut satışında değerleme sorunu çözülmeli!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, yabancıya konut satışlarında değerleme sorununu çözmek amacıyla komisyon kurulduğunu dile getirdi.

Yabancıya konut satışı masaya yatırılıyor!

10 günde yabancıya 250 milyon Türk Lirası tutarındaki konut satışının iptal edilmesine neden olan değerleme sorununa ilişkin haberler ses getirdi. Soruna ilişkin kamu kurumlarının da katıldığı bir komisyon kurulması yönünde karar alındı.

Konut satışlarına yeni düzenleme!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) gündemine de taşındı ve ön ödemeli gayrimenkul satışlarında meydana gelen sorunların araştırılması ve alınabilecek tedbirlerin tespit edilmesi için kurulan alt komisyon raporunu tamamladı.

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar incelenecek!

TBMM Dilekçe Komisyonu, ön ödemeli gayrimenkul satışlarda yaşanan sorunlar için kurulan alt komisyon raporunu onayladı.

satış komisyon kararları Haberi

satış komisyon kararları

Çine Belediye Meclisi, Şubat ayı meclis toplantısında gayrimenkul satış komisyonun kararını görüşecek. Aydın'ın Büyükşehir olmasında dolayı Çine'nin Mahallelerinde Çine Belediyesine devralan gayrimenkullerin ve komisyonun kararını görüşecek. 


Çine Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını bugün saat 09.00'da Yeni Fen İşleri Hizmet Binasında gerçekleştirecek. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in başkanlığında toplanarak ek madde gelmezse, 8 gündem maddesini görüşüp karar bağlayacak. Meclis üyelerin görüşüp karara bağlayacağı gündem maddeleri şöyle: "Gayrimenkul Satış Komisyonu kararının görüşecek. Belediyenin Stratejik Planın görüşülmesi. İmar plan tadilatı (Şevketiye Mahallesi 262 ada 57 parsel). 


Çine Belediyesi Disiplin Amirleri Yönetmeliği'nin görüşülmesi. Belediye öncülüğünde yapılacak olan Deve Güreşi Festivalinin görüşülmesi. Alabanda Yapı Kooperatifine ait mm m + Cumhuriyet Mahallesi 513 ada 1 parsel sayılı taşınmazın şartlı bağışının kabul edilmesinin görüşülmesi. Cumhuriyet Mahallesi 563...