28 / 07 / 2024

Sigortam.net kadir inanır reklamı

Sigortam.net kadir inanır reklamı

Türk sinema tarihine ismi altın harflerle kazınan Kadir İnanır’ ın efsane bakışları bu kez Türkiye’nin ilk ve en geniş sigorta platformu Sigortam.net’in üstüne çevriliyor...

Altın bozdurup ev, araba alınır mı? Sorusuna uzmanından net yanıt! İlk önce bunu yapın!

Altın fiyatları son günlerde rekor üstüne rekor kırıyor. Altın yatırımcıları yükseliş karşısında altılarını bozdurup kazançlı çıkma peşinde. Peki altın bozdurup ev ve araba alınır mı? Uzmanından net yanıt...

TOKİ açıkladı! Millet bahçelerini tamamlayacağız...

Açıklamada, "Açıklanan tasarruf tedbirleri kapsamındaki hususları dikkate alarak, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefi kapsamında yapımı devam eden millet bahçesi projelerimizi tamamlayacağız." diye açıklama yapıldı.

Yeni dönemdeki kamu ihale sözleşmelerinde yeşil çimento kullanımı teşvik edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefleri kapsamında, yeni dönemdeki kamu ihale sözleşmelerinde "yeşil çimento" kullanımlarının teşvik edileceğini bildirdi.

Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati ile ceza kesmeye gidilir mi?

Organize suç örgütlerine yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen Maserati ve Ferrari gibi süper lüks araçların Emniyet'e tahsisi tartışmalara neden oldu. Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati'li polisi gören vatandaş enflasyonun düşeceğine inanır mı?

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

Yabancıya arsa, arazi ve konut satılır mı? sorusuna net cevap!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, yabancıya gayrimenkul satışlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda ''Yabancıya gayrimenkul satılır mı? sorusuna net yanıtı verdi. İşte o paylaşım...

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Demir çelik endüstrisinde ‘metalmorfoz’ dönemi başlıyor...

İklim krizine karşı birçok ülkenin net sıfır hedefi belirlemesi ile başlayan “yeşil çelik” yolculuğunda, üretim merkezi olarak Ortadoğu, üretim şekli olarak elektrikli ark fırınları ve ürün olarak da doğrudan indirgenmiş demir öne çıkacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları....

Asgari ücret masaya yatırıldı! 2024 asgari ücret için net rakam paylaşıldı!

Milyonların heyecanla beklediği yeni asgari ücret zammında yine enflasyon etkili olacak. Asgari ücretin ne kadar olacağı merak ediliyor. İşte asgari ücret masaya yatırıldı ve 2024 asgari ücret için net rakam paylaşıldı. Detaylar...

Asgari ücretliler ve özel sektör çalışanları aman dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın! Net ve brüt maaş...

İşçilere, emekliye memura ve özel sektör maaşlarına yapılması beklenen zamların ardından net ve brüt maaş hesaplaması gündem oldu. İşte o hesaplar...

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Sigortam.net kadir inanır reklamı Haberi

Sigortam.net kadir inanır reklamı

Türk sinema tarihine ismi altın harflerle kazınan Kadir İnanır’ın efsane bakışları bu kez Türkiye’nin ilk ve en geniş sigorta platformu Sigortam.net’in üstüne çevriliyor. Markanın yeni reklam filmi için kamera karşısına geçen İnanır, kendisine en uygun sigortayı bulmak için, Sigortam.net’e “bakıyor”. Üstelik rol arkadaşı da internet ünlüsü bir isim: “Neeet” diye bağıran keçi! 

2001 yılında kurulan, Türkiye’deki online ve telefon üzerinden sigorta satışı ve karşılaştırması hizmeti sunan ilk şirket olma özelliğine sahip Sigortam.net’in, Türk sinemasının bakışları ile efsane usta aktörü Kadir İnanır’ın başrolünü bir keçi ile paylaştığı yeni reklam filmi izleyiciyle buluştu.

2 Haziran 2014 Pazartesi akşamı televizyon ve internet üzerinden yayına giren reklam filminde, Kadir İnanır sigorta hizmeti almak isteyen tüm izleyicileri, “Kazancım net, Sigortam.net” sloganıyla öncelikle Sigortam.net’e bakmaya çağırıyor.  

Sigortam.net’in...