04 / 05 / 2024

sincan ayaş yolu

sincan ayaş yolu

Melih Gökçek, Başkent'i modern cadde ve bulvarlarla donatarak örnek bir kent haline getirdiklerini, son 2 yılda yapımı gerçekleşen veya devam eden 69 adet köprü, köprülü kavşak, viyadük, alt ve üst geçitle yeni bir rekora imza attıklarını bildirdi.

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Batı Otonom'da 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Sincan Yenikent-Temelli Yolu'na 38 firmadan teklif geldi!

Sincan’da OSB’lerin içinden geçip İstanbul ve Eskişehir yollarını bağlayacak 40 kilometrelik dev bulvar için yeniden ihaleye çıkıldı. Tünel yerine viyadük konulan projeyle 250 milyon TL kâra geçildi

Ünye Kültür Yolu Projesi tam gaz!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “Kültür Yolu Projesi Ünye’nin turizm kenti olması için önemli bir adım” dedi. Başkan Çamyar tarihe ışık tutan eserleri ayağa kaldırarak, ilçeye turist çekeceklerini dile getirdi

Sincan 2015 projeleri!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna katıldığı özel bir televizyon programında Kentsel Yenileme Projesindeki son durumdan Kültür ve Kongre Merkezine, 2. Çevre Yolu Projesinden hastaneye kadar pek çok projeyi izleyicilerle paylaştı.

Ayaş-Sapanca İpek Yolu Turizm Koridoru oluşturulacak!

Ayaş-Sapanca İpek Yolu Turizm Koridoru oluşturulacak. Ankara, Bolu ve Sakarya'nın bazı ilçelerini kapsayan İpek Yolu Turizm Koridoru'nun oluşturulması ve bölgedeki turizmin geliştirilmesine yönelik protokol imzalandı.

Sincan ve Çayyolu Metrosu'na ring seferler 23 Ağustos'ta başlıyor!

Sincan ve Çayyolu metro hatları güzergahında yer alan otobüs seferleri, 23 Ağustos Cumartesi gününden itibaren metroya yönlendirilecek. Yeni düzenleme ile Ulus-Kızılay-Bakanlıklar ve Eskişehir Yolu’ndaki trafik yoğunluğu büyük ölçüde rahatlatılacak.

Sincan ve Çayyolu Metrosu'na EGO ring seferleri başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, yeni açılan Sincan ve Çayyolu Metro Hatlarına ring seferlerini 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü başlatıyor. Ring seferlerinin Ulus-Kızılay-Bakanlıklar ve Eskişehir yolu trafiğini rahatlatması bekleniyor.

Cornerlife’ta vadeler 120 aya uzanıyor, fiyatlar 209 bin TL’den başlıyor!

Cornerlife Güneşli, 0,45’ten başlayan faiz oranları, peşin alımlara yüzde 12 indirimin yanı sıra 0,85’lik faiz oranı ile 120 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle de Basın Ekspres Yolu’nda kazançlı yatırımın kapısını aralıyor.

Sincan merkez Eskişehir Yolu'na bağlanıyor!

Sincan merkez, Eskişehir yoluna bağlanıyor. 50 metrelik bir bulvarın durumu yerinden inceleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Eskişehir yolunu Sincan’ımıza bağlayarak Sincan merkezine daha hızlı gelişmesini sağlayacağız” dedi...

Karia Yolu uluslararası fuarlarda yerini alıyor!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ( MUTSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, turizmin 12 aya yayılmasına katkı sağlaması öngörülen "Karia Yürüyüş Yolu" projesini anlattı...

Karadeniz-Akdeniz Yolu projesinin Ordu ayağındaki çalışmalar 2015 yılında tamamlanacak!

Osmanlı padişahı İkinci Abdülhamid döneminde yapımı planlanan, Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu projesinin Ordu ayağındaki çalışmalar 2015 yılında tamamlanacak.

sincan ayaş yolu Haberi

sincan ayaş yolu


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent'i modern cadde ve bulvarlarla donatarak örnek bir kent haline getirdiklerini, son 2 yılda yapımı gerçekleşen veya devam eden 69 adet köprü, köprülü kavşak, viyadük, alt ve üst geçitle yeni bir rekora imza attıklarını bildirdi.


Uluslararası alanda kazandığı ödüller ve en yaşanabilir kent seçilmiş olma özelliğiyle marka şehir haline gelen Ankara'da, 2012 ve 2013 yıllarında yapılan veya yapımı devam eden köprü, köprülü kavşak, viyadük, alt ve üst geçitlerle de büyük bir atağa geçildi. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin son iki yılda yapımını gerçekleştirdiği veya yapımı devam eden 69 adet köprü, köprülü kavşak, viyadük, alt ve üst geçitle yeni bir rekora daha imza attığını belirten Başkan Melih Gökçek, "2009 yerel seçimlerinden önce 5 yıllık için Ankaralılara 30 adet...