08 / 05 / 2024

sinpaş Gökorman kampanya

sinpaş Gökorman kampanya

Gökorman ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen projede 420 daire bulunuyor. 

Beko'dan ocak ayına özel seçili TV'lerde indirim fırsatı!

Beko'dan seçili televizyonlarda efsane bir kampanya geliyor. Beko, ocak ayına özel seçili televizyonlarda indirim kampanyası yaptığını açıkladı. Buna göre, kampanya 1-15 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyaları seçili ürünün detayları...

Peşinatsız ve ara ödemesiz eve ilgi artıyor!

Sinpaş güvencesiyle hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (YTS) 2024 yılında şube sayısını 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz evlere ilgi artarken her 10 müşteriden 6'sı sisteme dahil oluyor.

DFSK, kasım ayına özel çok uygun faizli kredi kampanyası ile geliyor... 

DFSK, geçen ay toplamda 6 modelle girdiği Türkiye piyasasında kasım ayına özel bir kampanya başlattığını açıkladı. Buna göre, kampanya kapsamında Coupe SUV Fengon 5 için 300 bin TL'ye kadar yüzde sıfırdan başlayan faiz oranları yapılacağı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Tarım Kredi indirim pimini çekti! Peş peş kampanya! Ayçiçek yağı, toz şeker, salça, zeytinyağı fiyatları dibe düştü

Tarım Kredi Market 1-15 Haziran tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında pek çok ürün uygun fiyata satışa sunulacak. İşte güncel kampanya ve tüm detayları...

Halkbank SMS atana 800 TL veriyor! Bu bomba fırsat için yapmanız gereken çok basit!

Halkbank başlattığı kampanya kapsamında sadece bir SMS ile 800 TL kazanmayı mümkün kılıyor! Detaylara göre, kampanya katılmak için gereken tek şey bir SMS göndermek. Gönderilen SMS sonrasında ise hemen hesaplara 800 TL yatırılıyor.

Akbank’ın bu kampanyası büyük ilgi gördü! Herkese bin TL dağıtıyor! Akbank kesenin ağzını açtı!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank tarafından müşterilerini sevindiren bir kampanya duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre kampanya kapsamında bin TL hediye edilecek.

Bu fırsat kaçmaz! MediaMarkt'tan iPhone 13 kampanyası

MediaMarkt Türkiye, Apple iPhone 13 Değiş Tokuş fırsatlarını başlattığını duyurmuş durumda. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, kampanya ile tüketiciler, 7 Eylül tarihine kadar iPhone 13’e 13.500 TL’ye varan geri alım destek bedeli ile sahip olabilecekler.

Sinpaş GYO Gökorman gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin  değerleme raporunu yayınlandı. 

Gökorman'da 218 bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı!

Sinpaş GYO'nun projelerinden Gökorman Projesi kapsamında A bloka ait 216 konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 218 adet bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı. Projede teslim süreci  devam ediyor.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Şeffaf oda konseptiyle inşa edilen Sinpaş Gökorman projesinde dairelerin teslimleri başladı. Proje ısıtma sistemiyle ısıtılarak dört mevsim vakit geçirme fırsatı sunuyor.

sinpaş Gökorman kampanya Haberi

sinpaş Gökorman kampanya

Çekmeköy Ormanı manzarasına hakim Gökorman projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor.

Toplamda 420 dairenin yer aldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Daire alanları 48-205 metrekare arasında değişiyor.

Gökorman ödeme planı!

Gökorman projesinde 169 metrekare 3+1 dairelerin fiyatları peşinde 893 bin 500 TL oluyor. 0.98 kredili 120 ay vade ve yüzde 20 indirim imkanı sağlanan projede satışlar devam ediyor.

Spa, sauna, yüzme havuzu, kafe, fitness alanı, güneşlenme terasları bulunan projede teslimler 2020 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek. 
 
Gökorman projesi 3. köprü ve TEM bağlantı yollarına 2 dakika, Çamlıca’ya 10 dakika, Ataşehir'e 10 dakika, Şile - Çekmeköy yolu üzerinde, IKEA’ya 4 dakika  ve metroya yürüme mesafesinde yer alıyor. 


 


Tel: 444 1 440       
Web:...