10 / 05 / 2024

Şişli Belediyesi Sarıyer Maslakta okul yaptıracak

Şişli Belediyesi Sarıyer Maslakta okul yaptıracak

Şişli Belediyesi, Maslak'ta konuk evi ve ticaret - hizmet birimleri yapımı işini ihaleye çıkardı. İhale ilanına göre proje 2 adet kuleden oluşacaktı. Mahalleler devredilecek olunca kuleler okula döndü... İşte detaylar...

Şişli'nin Kanal İstanbul'unda sular durulmuyor!

"Şişli'nin Kanal İstanbul'u" şeklinde bilinen ve Şişli Belediyesi'nin iki defa mühürlediği inşaatta Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'nın belediye yetkililerini yetki aşımıyla suçladığı, yetkilileri soruşturma açmakla tehdit ettiği iddia edildi.

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir Çiğli'de 54.6 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa hissesi!

T.C. Karşıyaka 1. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesinde yer alan 3 arsa hissesini 54 milyon 588 bin 534 TL'ye icradan satıyor...

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Şişli'de 34.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Şişli Harbiye'de yer alan gayrimenkulü 34 milyon 375 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çiğli'de hasarlı bina tespiti için protokol imzaları atıldı!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Çiğli Belediyesi, İnşaat Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odasıyla işbirliği protokolleri imzaladı.

Şişli Belediyesi Sarıyer Maslakta okul yaptıracak Haberi

Şişli Belediyesi Sarıyer Maslakta okul yaptıracak


Şişli'nin Huzur Ayazağa ve Maslak Mahalleleri, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından Sarıyer'e bağlandı. Nisan ayının ilk haftasıyla birlikte bu mahalleler, Sarıyer Belediyesi'ne devredildi. 


Bu geçişin arifesinde, 14 Mart 2014'te Şişli Belediyesi, Maslak Mahallesi 2 Pafta 1 Ada 153 Parsel sayılı 15 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine Şişli Belediyesi Konukevi ve Ticaret - Hizmet Birimleri Yapımı işini ihaleye çıkardı. 


Şişli Belediyesi ihale ilanıyla ilgili haberimiz için tıklayın!


O arsa nerede? 


Arsa, Eclipse Maslak ve Atatürk Oto Sanayi Sitesi arasındaki Akasya Sokak üzerinde bulunuyor...


Maslak Mahallesi Akasya Sokağı'nda bulunan arsa, Artaş Grubu Avrupa Konutları tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak Business ile Eclipse Maslak Residence projelerinin doğusunda, Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nin batısında bulunuyor.


Arsa, Ağaoğlu Grubu'nun Maslak, Rentaş İş Merkezi, 42 Maslak, Mashattan...