14 / 05 / 2024

şişli otel projeleri

şişli otel projeleri

İstanbul Marriott Hotel Şişli Mart ayında kapılarını açacak. Otel, benzersiz konumu, 259 konforlu odası, şehrin kaosundan kaçıp sağlık ve dinginlik bulacağınız SPA&Health Club’ı ile hizmet verecek...

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Avantgarde'in 5. oteli Şişli'de açıldı!

Lucis Şirketler Grubu pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor. Grup, Şişli'de beşinci otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon TL olarak belirlendi. 

Şişli'nin çehresi kentsel gelişimle değişecek!

Şişli için hayata geçirmeyi planladığı yatırımları ve projeleri anlatan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, ''Kentin çehresini değiştirecek ve yeşil alanları artıracak uygulamalarımız olacak'' diye konuştu.

Şişli'ye yeni sosyal kültürel tesis inşa edilecek!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın 2 yıl önce otel yapmak istediği Şişli Darülaceze binasının arkasındaki kıymetli arazi için son karar verildi. 

Wish More Hotel Şişli'de iki yeni otel açacak!

Mardinli Özkök Ailesi, Şişli'deki Sadıklar Pasajı'nı satın alarak beşyıldızlı lüks bir otelin inşaatına başlarken, Harbiye'de de bir başka beş yıldızlı otel projesi üzerinde çalışıyor.

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

şişli otel projeleri Haberi

şişli otel projeleri

Mart ayında kapılarını açmaya hazırlanan İstanbul Marriott Hotel Şişli, benzersiz konumu, 259 konforlu odası, şehrin kaosundan kaçıp sağlık ve dinginlik bulacağınız SPA&Health Club’ı, Fransız şef Hubert Bourdon’un hazırladığı özel lezzetlerin sunulduğu restoranıyla İstanbul’da lüks ve konforun yeni adresi olmaya...