24 / 07 / 2024

Smyrna Evleri teslim

Smyrna Evleri teslim

Ege-Koop’un Ankara’da gerçekleştireceği ‘Smyrna Evleri’ projesi, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan tarafından EGEM Platformu dernek başkanlarına paylaşıldı..

Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Marina Ankara Evleri teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Yüzde 7 lansman indirimi uygulanan projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ankara Smyrna Evleri 13 blok halinde inşa ediliyor!

TÜRKİYE'nin üçüncü büyük kenti İzmir'de 30 yılda 30 bin konut üreten Ege-Koop, bu kez Başkent Ankara'da yeni bir projeye imza attı. Ege-Koop Smyrna Evleri adı verilen proje, 80 bin metrekarelik arazide yükseliyor.

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi!

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Ankara Smyrna Evleri 16 blok halinde yükseliyor!

EGE KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ankara’da gerçekleştirecekleri 640 konutluk EGE KOOP Smyrna Evleri projesini tanıttı. Toplam 80 bin metrekarelik arazi üzerinde tasarlanan Smyrna Evleri, 16 ayrı bloktan oluşuyor..

Ege Koop Ankara Smyrna Evleri 150 milyon TL maliyetle inşa ediliyor!

Ankara’da yapacağı İzmir dışındaki ilk projesi olan 640 konutluk Smyrna Evleri’ni tanıtırken, İzmir’i yönetenleri de ilgisizlik ve destek vermemekle eleştirdi.

Smyrna Evleri 150 milyon TL'lik yatırımla yükseliyor!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada Ankara'da yapımına başlanacak 150 milyon TL yatırımlı, 640 konutluk Smyrna Evleri Projesi ile Ege-Koop'un temellerinin yeniden atıldığını söyledi.

Ankara Smyrna Evleri fiyat listesi!

Ankara Smyrna Evleri fiyat listesine göre daireler 289 bin TL'den başlıyor. 19 blok şeklinde yükselen proje 150 milyon TL yatırım bedeliyle hayat geçiriliyor. Projede toplam 640 adet daire bulunuyor.

Ege-Koop Ankara Smyrna Evleri'nde fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor!

Ege-Koop tarafından hayata geçirilecek olan Smyrna Evleri projesinde toplam 640 adet daire yer alıyor. 19 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Etimesgut İlçe'sinde inşa edilecek.

Smyrna Evleri 150 milyon lira yatırımla Ankara'da inşa edilecek!

Ankara Etimesgut'ta 150 milyon liraya yapılacak projeyle ilgili hazırlanan tanıtım videosunu izleterek tanıtan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Smyrna Evleri'ne şimdiden büyük ilgi olduğunu dile getirdi.

Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak Temmuz 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ataköy sahilde inşa edilen proje 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı belirlendi. Toplam 1.381 adet daire meydana gelen projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi!

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Smyrna Evleri teslim Haberi

Smyrna Evleri teslim

Ege-Koop’un Ankara’da gerçekleştireceği ‘Smyrna Evleri’ projesi, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan tarafından EGEM Platformu dernek başkanlarına paylaşıldı.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ankara’da Egem Platformu başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, SMYRNA Evleri projesi hakkında detaylı bilgi sunan Hüseyin Aslan, 640 konut olarak planlanan projenin içerisinde "İzmir’deki Kordonu’’ anımsatacak gölet, yeşil alanlar, fitness salonu, spor alanları, havuz ile çocuk oyun alanı ve ticari alanın yer almasını düşündüklerini söyledi.

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu ise, Ege-Koop’un İzmir’deki projelerinin hepsini bildiklerini ve İzmir’de modern şehirler, nefes alınabilir ortamlar oluşturmak konusunda ne kadar profesyonel olduklarını gördüğünden Ankara’da da SMYRNA Projesinin başarılı olacağına inandıklarını vurguladı. Ankara’daki projelerde ihmal edilen yeşil alanın bu projede büyük ölçüde yer alması nedeniyle Ege’nin de Ege-Koop’un da farkını...