14 / 05 / 2024

söğüt aş mamak avm

söğüt aş mamak avm

Ankara Trafik Vakfı’nın kullandığı araç parkına alışveriş merkezi (AVM) ve balo salonu yapılacağı iddia edildi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

CarrefourSA’da rafları boşaltacak indirimler! 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, tava seti 259,90 TL, ısıtıcı 429 TL’ye indi

CarrefourSA’da dev indirimlerin son gününün 1 Kasım olduğu öğrenildi. Buna göre, CarrefourSA’da 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, tava seti 259,90 TL, ısıtıcı 429 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

ŞOK Market'te Ufo ısıtıcı 2 bin 699 TL'ye, şemsiye 139 TL'ye satışa çıkarılacak! ŞOK 21 Ekim kataloğu

ŞOK Market 21-24 Ekim tarihleri arasında geçerli satışa çıkarılacak aktüel ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta birçok ürün uygun fiyata satışa çıkarılacak. ŞOK Market'te Ufo ısıtıcı 2 bin 699 TL'ye, şemsiye 139 TL'ye satışa çıkarılacak! ŞOK 21 Ekim kataloğu...

TMSF, Vahdet Süt fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı! 84.5 milyon TL'ye!

TMSF, Vahdet Süt Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 84.5 milyon TL muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte söz konusu satışla ilgili detaylar...

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

TÜİK açıkladı: Süt miktarı artarken, beyaz et üretimi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan veriler kapsamında, toplanan inek sütü miktarı, mart ayında 2022’nin aynı ayına göre yüzde 6,2 artarken, tavuk eti üretimi yüzde 1,5, kesilen tavuk sayısı yüzde 6,5 ve hindi eti üretimi yüzde 7,3 oranında düştü.

Et ve Süt Kurumu'ndan flaş açıklama! Çok önemli bir gelişme yaşandı!

Et ve Süt Kurumu (ESK), şarküteri üretimi yapan firmalara yönelik olarak mayıs sonuna kadar 16 bin canlı kesimlik büyükbaş hayvandan elde edilecek karkasların satışını yapacağını açıkladı.

Migros'tan çılgın indirim kampanyası! Ayçiçek yağı, salça, et ve süt fiyatları dibe çekildi!

Ramazan ayına özel fırsatlar yağmur gibi yağıyor Markette! Ayçiçek yağı, 5 kilogram şeker, salça, et, süt ve kâğıt havlular gibi birçok üründe büyük indirimler sizleri bekliyor...

Üreticiler tedirgin: “Süt tozu ithalatı hayvancılığa darbe vuracak!”

Çiğ süt alım fiyatlarının aşağı çekildiğini ifade eden üreticiler süt tozu ithalatının hayvancılığa darbe vuracağının altını çizdi.

Çiftçiler dikkat... Ulusal Süt Konseyi peş peşe açıkladı… Şubat ve Mart ayları çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

Ulusal Süt Konseyi, Şubat ve Mart ayları için çiğ süt üretim maliyeti fiyatlarını açıkladı. Peki çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! Çiğ süt desteği kimlere ödenecek?

Çiğ süt desteği  bütçede hayvancılığın desteklenmesine ait pay edilen ödenekten ödenecek. Bakanlıkça lazım gelen ücretin aktarılmasını takiben banka vesilesi ile ödenecek.

söğüt aş mamak avm Haberi

söğüt aş mamak avm


Ankara Mamak'ın sınırları içinde bulunan Türközü semtindeki araç parkının olduğu arsaya AVM yapılacak. Uzun yıllar Türközü yed-i emin oto parkı olarak faaliyet gösteren arsanın içindeki araçlar çekildi, etrafı çevrildi.

AVM-BALO PROJESİ

Arsanın önüne dikilen panoda Söğüt AŞ'nin yapacağı alış veriş merkezi ve balo salonu olan proje dikkat çekiyor. Kırıkkonaklar, Akdere, Türközü, Gaziosmanpaşa semtlerine hitap edecek AVM'nin önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.



GÖKÇEK'İN KASASI İDDİASI


Söğüt AŞ'nin sahibi Mustafa Akan, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in attığı bir Twitter mesajı üzerine şu açıklamayı yapmıştı.


“Bazı kişiler benim gözaltına alındığımı ve Melih Gökçek'in kasası olduğuma dair tweet'ler atmaktadır. Bu saldırıların Gökçek'i yıpratmak amacıyla atıldığı açıktır. Ben gözaltına alınmadım. Mustafa Akan, Melih Gökçek'in kasası deyip ispat etmeyenler şe….. Aldığım ihaleler KİK'e göre aldığım ihalelerdir. Türkiye'de büyükşehirler arasında en uçuş...