05 / 05 / 2024

Somadaki madenci ailelerine evt teslimi

Somadaki madenci ailelerine evt teslimi

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ mecliste yaptığı konuşmasında Soma'daki madenci aileleri için inşası devam eden evlerin Ekim ve Kasım aylarında biteceğini söyledi..

Evde bakım maaşı alanlara bayram müjdesi: Yarın hesabınıza 7 bin 608 TL yatacak! Şimdi açıklandı! 

Evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destekte bulunmak için her ay ödenen evde bakım parası ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Söz konusu maaşlar yarın yatıyor. İşte ayrıntılar...

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika doğalgaz desteği açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde ücretsiz doğalgaz desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz desteği devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

İşsizlik maaşı en yüksek 15 bin 880 TL oldu! Başvuru yapacaklar şimdi şartlara bakın: Tek tek açıklandı!

İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireylere ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla ödeniyor. Peki en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL oldu? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Bakan müjdeyi verdi! Evde bakım yardımı maaşları yatmaya başladı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan evde bakım yardımı maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar lira Evde Bakım Yardımı ödemeleri yapıldı.

Enerjide radikal değişim! Binlerce kişi işten çıkarılacak

Dünyada madenlerin kapatılmasına yönelik planlar ile pazarın ucuz ve temiz enerji kaynakları olan rüzgar ve güneş enerjisi sektörüne dönüşümü nedeniyle, 2050 itibarıyla yaklaşık 1 milyon madenci işten çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalacak.

SGK'lılara müjde! 5.625 TL para desteği geliyor: Kimler yararlanabilir?

SGK tarafından sigortalı vatandaşlara veya ailelerine belirli koşullar altında maaş bağlanma hakkı sunuluyor. Ancak bu yardımlardan faydalanabilmek için belirli şartlara uymak gerek. 5 bin 600 TL'ye kadar olan yardımlardan kimler yararlanabilir?

Evde bakım aylığı alanlara müjde! Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Bu parayı hemen çekin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca bakıma muhtaç hasta, engelli ya da yaşlı yurttaşlara ve ailelerine her ay belirli tarihlerde yardım yapıyor. Hak sahipleri, 10 Ağustos 2023 evde bakım maaşı yatan iller listesini araştırıyor. Peki, evde bakım aylığı ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı! Hem öğrencilere hem ailelerine şok!

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, yurt ve konut sektörü de yeniden hareketlendi. Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan şehit yakınlarına ve gazilere 50 bin TL'ye varan destek!

Türkiye'de şehit olan askerlerin aileleri ve gazilere yönelik destekler artarak devam ediyor. Aile Bakanlığı ve ilgili kamu kurumları, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilen yardım programlarıyla, bu kahramanların ailelerine ve gazilere çeşitli ihtiyaçlarının karşıl

Evde bakım maaşları yattı mı? İşte yanıtı

Evde bakım paraları hesaplara yatacak mı? Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan LGS sonuçları açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı, uzun süredir beklenen 2023 LGS sonuçlarının nihayet açıklandığını duyurdu. Bugün yaptığı paylaşım ile sonuçların açıklandığını duyuran Bakanlık, öğrencilere ve ailelerine tebriklerini iletti.

Somadaki madenci ailelerine evt teslimi Haberi

Somadaki madenci ailelerine evt teslimi


Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ mecliste yaptığı konuşmasında Soma'daki madenci aileleri için inşası devam eden evlerin Ekim ve Kasım aylarında biteceğini söyledi.


Özdağ "Maden şehitlerinin ailelerine ikişer konut vermek üzere bir yandan Doğuş Holding, bir diğer yandan Gaziantep Organize Sanayi olarak 300 birer ev yapmayı bitiriyoruz, Ekim ve Kasım aylarında açılışını yapacağız" dedi.


Bu konutlar için 14 Ocak 2015'te Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (GAOSBM) arasında protokol imzalanmıştı. 


Protokol kapsamında inşa edilecek, ödeneği GAOSBM tarafından karşılanacak konutların yapımına, yüklenici firma Doğuş Holding tarafından 10 gün içinde...