24 / 07 / 2024

S&P den yunanistana kredi notu

S&P den yunanistana kredi notu

S&P, Yunanistan'ın kredi notunun "B"den "B-"ye düşürüldüğünü açıkladı.Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B"den "B-"ye düşürdü, "negatif" olan kredi görünümünü teyit etti.

S&P'den yıl sonu dolar tahmini! Dolar sene sonunda ne kadar olacak? 

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı.

S&P’den dolar tahmini! 2025'te dolar kaç Türk Lirası olacak?

S&P Global ekonomideki kademeli dengelenme ile beraber Türk bankalarındaki dengesizliklerin terse dönmesi beklediğini ifade etti. Bu doğrultuda, S&P'nin yayınladığı notta ayrıca dolar/TL tahminine de yer verildiği belirtildi.

BİM'de Philips Süpürge 4 bin 499 TL, Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL! 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de yarından itibaren ayın son fırsatları belli oldu. BİM'de bu hafta 23 Şubat ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında Philips Süpürge 4 bin 499 TL ve Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL'den satılıyor. İşte 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu.

Xiaomi Mi Robot akıllı robot süpürgede sevindirecek fiyat! Robot süpürge almak isteyenler hemen baksın!

Xiaomi’den akıllı süpürge almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Mi Robot Vacuum S10T 8000PA akıllı robot süpürgeyi üreten Xiaomi, hem ürünün fiyatı ve hem de teknolojisiyle bu alanda da iddialı olduğunu gösterdi.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge A101'de satışta! Bu fiyata başka yok! Hemen bakın!

A101'den robot süpürge almak isteyenlere güzel haber geldi! A101, Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge'yi uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, A101'de Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge ne kadar? Roborock S6 Pure Akıllı Robot Süpürge kaç TL? İşte 31 Ağustos 2023 fiyat listesi...

BİM’den eylül müjdesi geldi! elektrikli süpürge 2 bin 499 TL’ye, blender set 1.599 TL’ye, ışıklı kettle 379 TL’ye düştü!

Eylül ayına girer girmez büyük indirimler yapacak olan BİM, yine sürpriz indirimlerle geri dönüyor. Bu kapsamda, Fakir robot süpürge 4 bin 799 TL’ye, Braun blender set 1.599 TL’ye, ışıklı kettle 379 TL’ye düşecek. İşte 1 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

BİM'de Fakir robot süpürge 4.599 TL’ye, 6 parça cam kupa 75 TL’ye, kırmızı kapaklı borcam 65 TL’ye düştü!

BİM’den ağustos ayının ilk indirimli ürünler kataloğu geldi. Bu kapsamda, 4 Ağustos Cuma günü Fakir robot süpürge 4.599 TL’ye, 6 parça cam kupa 75 TL’ye, kırmızı kapaklı borcam 65 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos 2023 BİM fiyat listesi...

Trendyol’da Dyson kablosuz süpürge ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Trendyol, yaptığı son açıklama ile Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge’yi görücüye çıkardığını duyurdu. Trendyol, bu duyurusuyla 7’den 70’e herkesi sevindirirken, kablosuz süpürgenin fiyatını ve teknik özelliklerini de paylaştı.

A101’de A’dan Z’ye indirim! Homend kahve makinesi 99 TL, Fanton dik süpürge 789 TL, tava ve sahan seti 279 TL...

A101’den yeni aktüel ürünler kataloğu geldi. Buna doğrultuda, Homend kahve makinesi 99 TL’ye, Fanton dik süpürge 789 TL’ye, tava ve sahan seti 279 TL’ye düştü. İşte 20 Temmuz 2023 A101 fiyat listesi...

Xiaomi Robot Süpürge almak isteyenlere Migros'tan büyük sürpriz; Yüzde 29 indirim yapıldı

Xiaomi Mi Mop 2 White Vacuum Robot Süpürge Migros'ta indirime girdi. Yüzde 29 indirim uygulanan süpürgenin fiyatı 9 bin 499 TL'den 6 bin 699 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Axen'den Anneler Günü'ne özel bomba indirimler ve robot süpürgelerde çay makinesi fırsatı!

Anneler Günü kampanyası başlatan bütçe dostu marka Axen, bomba indirimler ve robot süpürge alanlara çay makinesi hediye fırsatı sunuyor. Peki, Axen'de robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Sinbo elektrikli süpürgeler 539 TL’den başlayan fiyatlarla! 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Küçük ev aletlerinin sevilen markası Sinbo, uygun fiyatlı elektrikli süpürgeleriyle dikkat çekiyor. Peki, Sinbo elektrikli süpürgeler ne kadar, en ucuz nereden alınır? İşte Sinbo elektrik süpürgesi 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

S&P den yunanistana kredi notu Haberi

S&P den yunanistana kredi notu

S&P, Yunanistan'ın kredi notunun "B"den "B-"ye düşürüldüğünü açıkladı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B"den "B-"ye düşürdü, "negatif" olan kredi görünümünü teyit etti.


S&P'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Yunanistan'ın kredi notunun "B"den "B-"ye çekildiği belirtilirken, karara gerekçe olarak sınırlı likiditenin, yeni hükümetin borçları yeniden yapılandırmaya yönelik anlaşmalar için sahip olduğu zamanı kısıtlaması gösterildi.


Açıklamada, "Yeni hükümetin yapacağı anlaşmaların zamanlamasına ve başarısına ilişkin potansiyel belirsizlikler, kredi çıkış riskini artırırken, yatırımları ve vergi uyumunu zayıflattı. Bunun sonucu olarak Yunanistan'ın uzun vadeli kredi notunu "B"den "B-"ye düşürdük" ifadesine yer verildi.


Kuruluş, 29 Ocak'ta yaptığı son değerlendirmede, Yunanistan'ın kredi notunun negatif izlemeye alırken, yeni hükümetin gerekli finansal destek için kreditörleriyle anlaşma sağlamakta başarısız olması durumunda ülkenin kredi notunun düşürülebileceği uyarısını yapmıştı.


Yunanistan'da...