06 / 07 / 2024

spotify müzik video özelliği

spotify müzik video özelliği

Dijital dünyadaki rekabet ortamında uygulamalar pastalarını büyütmek için birbirlerinden rol çalan özellikleri devreye alıyor. Youtube'da hem müzik dinlemek hem de video izlemek mümkünken Spotify da benzer bir mecraya doğru dönmenin altyapısını kuruyor.

Para gürültüyü sevmez! Siz hiç Ferrari'ye binip de son ses müzik açanı gördünüz mü?

Öğretmen M.Gamze İstanbullu, X sosyal medya hesabından ''para gürültüyü sevmez'' diyerek örneklerle açıkladı. Paylaşımın altına ise dakikalar içinde onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Spotify ücretlerine büyük zam geldi! 2023 Spotify aylık abone ücreti ne kadar oldu?

Dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme platformu Spotify'ın ücretlerine zam geldiği bildirildi. Böylece platformun en düşük bireysel abonelik ücreti 29,99 liradan 39,99 liraya yükseldi.

Spotify’a da zam geliyor: Abonelik ücretleri güncelleniyor! İşte yeni fiyatlar...

Dijital müzik servisi Spotify'ın abonelik ücretlerine zam geleceği ortaya çıktı. Peki ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...

Gençler bu haber sizi üzebilir! Spotify'a zam mı geliyor? 

Dünyanın tercih listesinde ilk sıralarda yer alan online müzik dinleme platformu Spotify'a yeni zam dalgası yolda. Yeni ilave edilecek 'Supremium' paketi, en pahalı seçenek haline gelirken diğer paketlerin fiyatları da artacak. İşte ayrıntılar.

Spotify’a milyon dolarlık ceza!

İsveçli müzik platformu Spotify, istenen tüm kişisel verileri ve uluslararası veri transferleri hakkında ayrıntılı bilgi sağlayamamasından dolayı ceza aldı. İşte haberin detayları!

Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini duyurdu!

Sevilen müzik platformlarından biri olan Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini açıkladı. İşte detaylar!

Gençler 10 TL’ye müzik festivaline doyacak!

İstanbul Müzik Festivali biletleri gençlere 10 TL’den satışa çıkacak. İşte detaylar!

Spotify'dan Premium büyüme! Aktif kullanıcı sayısı 500 milyonu geçti

Kullanıcılara müzik, podcast ve diğer ses içeriklerini ücretsiz veya ücretli bir abonelik planı aracılığıyla çevrimiçi olarak dinleme imkanı sunan Spotify, bugün bir duyuru yaptı ve önemli bir kilometre taşını geride bıraktıklarını ilan etti. 

Gündemden düşmeyen Ahbap'tan bir yeni yardım daha! Acil bakın!

Rock müzik sanatçısı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği depremde ebeveynlerini kaybeden üniversite öğrencilerine aylık 5 bin lira burs verecek.

Spotify üyelik ücretleri ne kadar oldu? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Müzik platformları arasındaki rekabet günden güne  artmaya devam ediyor. Peki Spotify üyelik ücretleri ne kadar oldu? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Spotify'da dev kampanya tekrar başladı! 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

Dünyanın en popüler müzik platformu Spotify, Türkiye'deki ilk üç aylık ücretsiz deneme kampanyasını yeniden başlattı.

Spotify abone sayısını katladı

Popüler çevrimiçi podcast ve müzik dinleme uygulaması Spotify Türkiye’de pek çok kullanıcıya sahip bilindik bir uygulama. Abone sayısını arttıran Spotify tahminleri aşmış görünüyor.

Spotify üyelik ücretleri ne kadar? İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Müzik platformları arasındaki rekabet her gün artmaya devam ediyor. Peki Spotify üyelik ücretleri ne durumda? İşte tüm detaylar...

spotify müzik video özelliği Haberi

spotify müzik video özelliği

Spotify, YouTube'a rakip olacak 'video podcast' özelliğini devreye sokmaya hazırlanıyor. Dört ülkede kullanıma sunulan yeni özellik, podcast programlarının izlenilebilmesine olanak sağlayacak.

Dijital müzik dinleme platformu Spotify, dört ülkede kullanıma sunduğu ‘video podcast’ özelliğiyle podcast yayıncılarının görüntülü bir şekilde yayın yapmasına olanak tanıyor. Bu özellik podcast programlarının izlenilebilmesine olanak sağlayacak.

Spotify'ın video podcast özelliğine ilk olarak ABD, İngiltere, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki tüm içerik üreticileri anchor yoluyla video podcast yükleyebilecek.

2019’da Spotify tarafından alınan bu platform kullanıcıların podcast kaydetmesine ve düzenlemesine olanak tanıyor.

YOUTUBE PODCAST VİDEOLAR İÇİN POPÜLERDİ

Spotify'ın ekmeğine göz diktiği YouTube, son yıllarda video podcastler için en popüler platform haline gelmişti.

Spotify, video podcast ile kullanıcıların içerikler ile daha derin bir bağ kurabileceğini açıkladı. Açıklamada, Türkiye’de şu an bulunmayan özelliğin önümüzdeki zamanlarda diğer pazarlarda da kullanıma...