24 / 07 / 2024

Spradon projelerine özel kampanya

Spradon projelerine özel kampanya

EYG Grup'un markalı projelerdeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme imkânlarıyla satışa çıkaran iştiraki Kent'Sell, portföyüne eklediği Bahçeşehir'deki Spradon projelerine özel yeni bir kampanya başlattı...

Siltaş Panorama ve Comfort'ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, Panorama ve Comfort projelerine özel yaz kampanyası başlattı.  Siltaş Panorama ve Comfort projelerinde yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı sunuluyor.

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Dağ Holding, İstanbul Ispartakule'deki Tual Comfort ve Konya’nın en gelişmiş lokasyonunda bulunan Tual Mabeyin projelerine özel satış kampanyası başlattı. Kısa süre sürecek olan kampanya kapsamında banka kredisi olmaksızın ilk 1 sene  ödemesiz, 72 ay vadeli ödemelerle ev sahibi olunabiliyor.

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Hava Kent’ten ev sahiplerine özel hobi bahçesi!

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, Taşoluk ve Haraççı projelerine özel hobi bahçeleri bulunuyor. Hava Kent Taşoluk ve Hava Kent Haraççı projelerinde 150’şer metrekare olarak dizayn edilen hobi bahçelerinde konut sahipleri doğa ile diledikleri gibi vakit geçirebiliyor.

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

DKY’den, Sevgililer Günü'nde Ev’lenelim Kampanyası!

DKY İnşaat, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerine özel cazip fiyat avantajının yanında, 12-18 Şubat tarihleri arasında geçerli ‘Ev’lenelim Kampanyası’ ile birbirinden farklı ödeme seçenekleri ve Sevgililer Günü’ne özel yüzde beş indirim fırsatı sunuyor..

2018'de dönüşüm projelerine özel faiz indirimi!

2018 itibariyle dönüşüm projelerine yönelik özel bir faiz tarifesinin uygulanacağını açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, mülk sahiplerine yapılan ikamet yardımında ikamet bildirme şartının kaldırılacağını da söyledi.

Demir Romance ve Demir La Vida'da sonbahar kampanyası!

Demir İnşaat, Demir Romance ile Demir La Vida projelerine özel sonbahar kampanyası başlattı.Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance ve Büyükçekmece'de bulunan Demir La Vida projelerinde sonbahara özel fırsatlar sunuyor.

Dağ Mühendislik Doğa Şehir ve Floraşehir projelerinde özel ödeme imkanı!

Yaptığı değerli yatırımlarla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı sunuyor.

Gümüşhane İl Özel İdaresi gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Gümüşhane İl Özel İdaresi, ildeki turizm ve tarım projelerine kaynak sağlamak için 13 kalem arsa ve taşınmazını satışa çıkardı. İl Encümeni tarafından açık arttırma şeklinde yapılacak olan ihalenin 1 Aralık tarihinde saat 13.00’da başlayacak.

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel kampanya!

Kentsel dönüşüme odaklanan firmalardan biri olan DKY inşaat, Tuzla'daki Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel ramazan kampanyası başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel kampanya!

Kentsel dönüşüme odaklanan firmalardan biri olan DKY inşaat, Tuzla'daki Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel ramazan kampanyası başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

DKY İnşaat'ta Ramazan'a özel ek fırsatlar sunuluyor!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca var olan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor.

Spradon projelerine özel kampanya Haberi

Spradon projelerine özel kampanya

EYG Grup'un markalı projelerdeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme imkânlarıyla satışa çıkaran iştiraki Kent'Sell, portföyüne eklediği Bahçeşehir'deki Spradon projelerine özel yeni bir kampanya başlattı. Buna göre, müşteriler Bahçeşehir Vadi, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler, Bahçeşehir Evler ile Halkalı Divan Residence projelerinden peşinat ödemeden, ayda bin 190 TL'den başlayan taksitlerle ev alma imkânına sahip oluyor. Bahçeşehir'in en önemli konut markalarından Spradon projelerinde 1+1'den 6+1'e kadar geniş bir portföy seçeneğine yer verilirken, daireler 240 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Lokasyon avantajı 

Spradon Vadi, 24 saat sağlık hizmetinin Türkiye'de ilk kez sunulduğu proje olması ve yaşamın faaliyette olan tüm sosyal alanlarıyla sürmesiyle Bahçeşehir'in yeni simgesi haline geldi. 42 bin metrekare arsa üzerinde 1+1'den 4+1'e bin 37 konutun yer aldığı proje,...