08 / 05 / 2024

Stratejist Timothy Ash

Stratejist Timothy Ash

Referandumdan çıkan sonucun 'evet' olması halinde TL'nin güçleneceğini ifade eden Stratejist Timothy Ash, "Politik riskler azalırsa, faizler de azalacaktır" dedi.

Borsada bireysel yatırımcının kaybetmesinin suçlusu kim?

Borsa İstanbul’daki dalgalı seyir devam ederken, küçük yatırımcı sayısı da azalıyor. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kayıpta olan bireysel yatırımcının bu durumundan vicdansız olarak nitelendirdiği “fenomenleri” sorumlu tuttu.

Tuna Kaya: Elinizdeki altınları sakın satmayın! Gram altın o tarihte 1.900 TL olacak!

Son dönemlerde yükselen altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek gram altının 1.900 lira olacağı tarihi açıkladı.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Dolar 5 TL olacak dedi, herkesi şok etti

Konuya ilişkin açıklama Stratejist İbrahim Ufuk Kaynak tarafından yapıldı. Kaynak, doların 5 TL'ye düşme ihtimali olduğunu dile getirerek herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Borsa için ünlü ekonomistten bomba uyarı: Sıradışı yükseliş...

Ünlü ekonomist Timothy Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘yatırım tavsiyesi’ verdiği Borsa İstanbul’daki yükselişleri 'sıradışı' olarak değerlendirdi. Ash, "Müzik durduğunda ne olacak endişeleniyorum" ifadelerini kullandı.

Altın rekor geldi! Uzman isim yeni rekor için sinyal verdi

Gram altın fiyatında yeni rekor. Altın fiyatlarında yükseliş bekleniyor mu? Stratejist Cüneyt Paksoy altın yatırımcılarının merak ettiği soruyu yanıtladı. İşte son dakika altın haberi ile ilgili ayrıntılar...

Ünlü analistten endişelendiren öngörü! Kripto parası olanları kahredecek

Son 1,5 yılın düşük seviyesini gören lider kripto para birimi Bitcoin, bir türlü istenilen seviyeye gelemiyor. Ünlü Bitcoin ve kripto para analisti Timothy Peterson ise Bitcoin'in 10 bin dolara kadar düşeceğini söyledi. Yatırımcılar ise bu gelişmeler karşısında şaşkına dönmüş durumda.

Dolar rekor kırarken dünyaca ünlü ekonomist Timothy Ash Türkiye’de asgari ücretin ne kadar olacağını açıkladı

Dünyaca ünlü İngiliz ekonomist Timothy Ash, Türk ekonomisinin dehşet verici bir krizle sonlanacağı iddiasında bulundu.

Gümüş fiyatları yükselecek mi? 2022 gümüşün yılı mı olacak? Ünlü analistten flaş tahmin!

Bigpara Hürriyet köşe yazarı Stratejist Eral Karayazıcı, gümüş fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki gümüş yükselecek mi? İşte yatırımcıların merak ettiği o sorunun yanıtı...

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Muhammad Navaz Navaz ve Salman Ashık Dalvı ortaklığında kuruldu.

Altında son dakika! Gelecek haftadan itibaren...

Stratejist Hamza Yardımcıoğlu, Fed’in atacağı adımların yetersiz kalacağına ve altının adım adım yükseleceğine dikkat çekti. İşte ünlü stratejistin o açıklamaları...

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Stratejist Timothy Ash Haberi

Stratejist Timothy Ash

Kanada’nın en büyük bankası Royal Bank of Canada’nın (RBS) iştiraki Bluebay Varlık Yönetimi'nin Gelişen Piyasalar Kıdemli Stratejisti Timothy Ash, referandumdan çıkan sonucun 'evet' olması halinde Türk Lirası'nın (TL) güçlendiğini görebileceklerini, bu durumda Merkez Bankası'nın da politika faizini azaltma yoluna gidebileceğini bildirdi. Ash, piyasalarda dengelenme ve istikrar beklentisinin hakim olduğunu ifade etti. 


'EVET' İHTİMALİ YÜKSEK 

Nisan ve mayıs aylarında enflasyonun zirve yapabileceğini belirten Ash, şöyle devam etti: "Fakat sonrasında enflasyonun azalacağını düşünüyorum. Eğer referandumdan çıkan sonuç ‘evet’ olursa TL'nin güçlendiğini görebiliriz. Politik riskler azalırsa bu faizlerdeki risk primlerini de azaltacaktır. Bu durumda faizler de azalacaktır. Tahminim, referandumdan ‘evet’ çıkma olasılığını daha yüksek olduğu yönünde." 


'Hayır' istikrar algısını bozar

Ash, referandumdan 'hayır' çıkması durumunda ise 'politik istikrarsızlık' algısı oluşabileceğini, erken genel seçimin yeniden ülke gündemine...