13 / 05 / 2024

su ada G Balık Reina

su ada G Balık Reina

Bir İstanbul seyahati sırasında Boğaz’da yediği balığın tadı damağında kalan Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev istedi, ‘Suada ’da yer alan ‘G Balık Reina’ Kazakistan’a taşındı.

Yabancıya konut satışı neden düşüyor?

Yabancıya konut satışı 2023 yılında bir önceki seneye göre yarı yarıya azaldı. Yabancı talebindeki azalma ve konut sektörünün son durumuyla ilgili Mars International CEO'su ve GİGDER Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak anlattı.

Batman Kesmeköprü Köyü sakinleri kira ve çadırdan kurtuluyor!

5 sene önce Prof. Dr. Veysel Eroğlu-Ilısu Baraj Gölü altında kalan Kesmeköprü Köyü’nün yeni yerleşim alanında ilk konut yükseldi. 124 Haneli Kesmeköprü Köy Muhtarı İdris Dezen; "6 ay gibi kısa bir zamanda 165 dönümlük alana 124 konut inşa edileceğini söyledi.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Karl-Heinz Holland kimdir? Nerede doğdu? BİM’de hangi üst düzey görevi yürütüyor?

Karl-Heinz Holland hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketin CEO’su olarak görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Karl-Heinz Holland hakkında merak edilenler...

Hakan Bulgurlu, Hong Kong’da hangi alanda çalıştı? Hangi şirketin CEO’su olarak görev yapıyor?

Hakan Bulgurlu kimdir? Koç Holding’de ne zaman çalışmaya başladı? Hangi alanlarda çalışmalar yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Hakan Bulgurlu ile ilgili merak edilenler...

‘Türkiye’de üniversite mezunlarının aradığı kriterde iş çok fazla yok’

Eleman.net CEO'su Murat Günay, üniversite mezunlarının masa başı iş aradığını fakat Türkiye’de bu kadar masa başı iş olmadığını söyledi. Günay, insanların meslek liselerine ve meslek yüksekokullarına yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Uzun vadede kiralarda gerileyecek! 

AKG Statü CEO’su Alper Göker, Yeni Evim Kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Konut fiyatları düşecek mi? İşte AKG Statü CEO’su Alper Göker'in o açıklamaları...

Bosch su sebillerinde görülmemiş fiyat! 1.400 TL indirim! İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfaklara şıklık katan ve pratik kullanım sağlayan Bosch su sebillerinde indirim fırsatı var. İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi...

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Büyükçekmece Kamiloba Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükçekmece ilçesi, Kamiloba Mahallesi, 323 ada güneyindeki terkli alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Kamiloba Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Kamiloba Mahallesi, 323 ada güneyindeki terkli alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOGG'un ilk yola çıkacağı tarihin açıklanmasının ardından Bursa'dan sürpriz haber

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş'ın geçtiğimiz hafta arabanın yollara çıkacağı tarihi açıklamasının ardından Bursa'dan sürpriz bir haber geldi. TOGG gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Binance CEO'su 'Luna' açıklaması ile herkesi şok etti!

Binance CEO'su Zhao, günlerdir tartışmaların odağında olan 'Luna' hakkında yaptığı açıklama ile yatırımcıları adeta şok etti.

su ada G Balık Reina Haberi

su ada G Balık Reina


Boğaz’ın en gözde mekanlarından olan G Balık Reina, Kazakistan’ın eski başkenti Almatı’da (Almaata) Türk şirketi Ata Stroy tarafından inşa edilen ve hafta sonu resmi açılışı yapılan Bağımsız Devletler Topluluğu’nun (BDT) en büyük alışveriş merkezi MEGA Center’ın teras katında, bu ayın sonunda hizmete girecek. Almatı’daki G Balık’ın ilk müşterisi de Nazarbayev olacak.


KALKAN OLACAK MI


Nazarbayev, üç günde 50 bin kişinin ziyaret ettiği dev alışveriş merkezini, planlanan tarihten önce açılmasını isteyince, ‘G Balık’ buna yetişemedi. Nazarbayev, Kazakistan koşullarında 17 ay gibi bir sürede AVM inşaatını bitiren Ta Group’un sahibi Taha Altaylı’ya  “Verdiğin sözü tuttun” diye teşekkür ederken, “Ne zaman balık yiyoruz” diye sitemde bulunmayı da ihmal etmedi. Altaylı’dan “Ay sonunda” sözünü alan Nazarbayev, “Kalkan da olacak mı” diyerek, ilk siparişini vermiş oldu....