10 / 05 / 2024

Şule Gayretli

Şule Gayretli

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdulkadir Gayretli, Şule Gayretli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Mal sahipleri dikkat! Tapuda yeni bir dönem başlıyor

Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kurulacak olan ‘Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi’ ile aynı sokakta ve mahallede fahiş fiyatla satılacak konutların tespitini kolaylaştıracağını kaydetti.

Ne dolar ne de altın... Arsa ve tarla yatırımı yapanlar köşeyi dönecek! Paranız dörde katlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, arsa ve tarla yatırımının güvenilir olduğunu belirterek, yatırımcısına 4 kat daha fazla kazandıracağını açıkladı.

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Gayretli Mimarlar Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gayretli Mimarlar Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Nur Gayretli tarafından kuruldu.

Gayretli Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gayretli Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gayretli tarafından kuruldu.

Sismik izolatörler deprem enerjisini sönümleyerek binaların hasar görmesini engelliyor!

Trakya Üniversitesi (TÜ) Mimarlık Fakültesi Yapı Bilgisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Şule Yılmaz Erten, deprem sonrası mevcut deprem bölgelerinde hastanelerin sismik izolasyon cihazları kullanılarak yapıldığını söyledi.  

2023 emlakta altın yıl olacak!

Orta gelirlilere yönelik ‘Yeni Evim Kampanyası’nın detayları açıklandı. Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, projeyle 2023’ün inşaat sektörü için altın yıl olacağını dile getirdi.

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şule Akdağ tarafından kuruldu.

Sc Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sc Planlama Mimarlık Limited Şirketi  Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Şule  Çetin tarafından kuruldu.

DASK’ta azami teminat tutarı 320 bin TL oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, DASK'ta teminat bedelinin değişmesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, gayrimenkul sektöründeki yeni düzenleme ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yeri!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Funsef Design - Tech kurucuları Şule Erkınay ve Muhammed Fatih Erkınay ile sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yerini masaya yatırdı.

Şule Gayretli Haberi

Şule Gayretli

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdulkadir Gayretli, Şule Gayretli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. 


Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  İNŞAAT - YAPI - TAAHHÜT   1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü büyük ve küçük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, konut, toplu konut ve siteler, alış veriş merkezleri, otel, motel,tatil köyü,konaklama yeri,her türlü turizm tesisi, sinema, tiyatro salonu, okul, hastane, hava...