29 / 04 / 2024

Süleyman Akbıyık konut satışları

Süleyman Akbıyık konut satışları

MERKEZ Bankası'nın faiz indirimi sonrası yaşanan gelişmeleri değerlendiren Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, faizlerin konut alımını etkilediğine dikkat çekti..

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Çanakkale'nin o ilçesine büyük talep! Ev fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi!

Son yılların gözde ilçesi olan Bayramiç göç etmek isteyenlerin listesinin en başında yer alıyor. Doğası ve sosyal yapısı nedeniyle büyük talep gören bu ilçede konut fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

İstanbullulara müjde! İBB'den büyük konut hamlesi! 16 binin üzerinde konut inşa edilecek!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Son 3,5 sende 9 bin 190 daire ve ticari birimi bitirerek hak sahiplerine teslim etti. İBB, toplam 16 binin üzerinde birimden meydana gelen konut projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

'TL'deki hızlı değer kaybının sürmesi büyük bir risk'

Türk lirasındaki geder kaybının cari açık özellikle de kısa vadeli borçların ödenmesi açısından büyük bir risk oluşturduğunu belirten EBRD Başekonomisti Roger Kelly, kısa vadeli dış borcunu 180 milyar dolar olduğunu MB'nin rezervinin ise 15 milyar dolar olduğuna dikkat çekti.

Et ve sütteki büyük tehlike 2023’te

Elazığ Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Çiçek, “Muhtemeldir ki 2023 yılının ilk aylarında piyasada et ve süt sıkıntısı olacak. Bakanlık, besicilere ucuz arpa, ucuz yem verip üreticileri mağdur etmemesi lazım. Yoksa ileride Türkiye'yi et ve süt konusunda büyük bir kriz beklemektedir.” aç

TOKİ'den tarihin en büyük konut fırsatı! Yüzde 10 peşinat, 240 aya kadar vade! Sakın kaçırmayın

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayacak olan tarihin en büyük konut projesinin ayrıntıları belli oldu...

Süleyman Akbıyık konut satışları Haberi

Süleyman Akbıyık konut satışları

MERKEZ Bankası'nın faiz indirimi sonrası yaşanan gelişmeleri değerlendiren Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, faizlerin konut alımını etkilediğine dikkat çekti. Akbıyık, sektörün bu konuda daha fazla indirim beklentisi içerisinde olduğunu söyledi Merkez Bankası'nın aldığı faiz indirim kararlarının inşaat sektörünü de etkilediğini belirten Kepez Müteahhitler Derneği Başkam Süleyman Akbıyık, "Faiz indirimi, ekonomiye bir nebze nefes aldırsa da inşaat sektörünün p reel faizin yanında ir H konut faizlerinde de daha fazla faiz indirimine ihtiyacı var. Kredili satışların artması şart. Faiz oranlarındaki indirim, kısa vadede olmasa da uzun vadede özellikle enflasyonun aşağı çekilmesinde etkilerini göreceğimizi düşünüyorum. Bu nedenle faizler daha da aşağıya çekilmeli. Faiz politikaları da sektörü canlandırmaya yönelik hazırlanmalı" dedi. 


Akdeniz'de Yeni...