06 / 05 / 2024

Tahir Tellioğlu seçim açıklaması

Tahir Tellioğlu seçim açıklaması

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, siyasi istikrarın inşaat sektörüne moral vereceğini belirterek, "Bugün itibarıyla artık milletimizin ve inşaat sektörümüzün önü açıktır" ifadesini kullandı.

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON başkanı oldu!

İMKON'un merakla beklenen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı, konfederasyonun genel merkezinde gerçekleştirildi. Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanlığına seçildi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu, seçim sonrası ‘acı reçetenin’ beklediğini söyleyerek, “Hükümet değişmese de yeni bir ekonomi yönetimi iktidara gelse de mevcut ekonomi politikası sürdürülemez” dedi.

Borsada seçim sonrası hareketler: Bu son hafta rallisi mi?

Mehmet Aşçıoğlu, yerli ve yabancı yatırımcıların seçim sonrası yatırım perspektiflerini analiz ediyor ve hangi sektörlerin şanslı göründüğü konusunda görüşlerini paylaşıyor. İşte ayrıntılar...

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON Başkanı oldu!

İMKON'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimle Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı oldu.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tahir Tellioğlu, çimento ve demirde fiyat düzenlemesi talep etti!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat girdilerinde fahiş fiyat artışları yaşandığını dile getirerek, demir, çimento ve beton üreticilerinin acil fiyat düzenlemesine gitmesi gerektiğini söyledi.

Tahir Tellioğlu'nun acı günü! Kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti.

Tahir Tellioğlu: Ülkemizi kaldığımız yerden tekrar kalkındırma zamanı geldi!

İMKON Genel Başkanı ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tellioğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Müteahhitler seçim öncesi sektör için somut adımlar bekliyor!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat sektörünün sorunlarına seçim öncesi somut adımlar beklediklerini açıkladı. 

CHP'nin seçim vaatleri! Kira stopajı kalkacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimleri için seçim bildirgesini açıkladı. İşte CHP'nin seçim vaatleri;

Tahir Tellioğlu'ndan demir fiyatlarını düşürün çağrısı!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarını düşürecek adımlar atması çağrısını yineleyerek "Hükümet kendi takdir enstrümanlarıyla demir fiyatlarını muhakkak düşürmelidir, aksi takdirde sektör krize sürüklenmektedir"dedi..

Tahir Tellioğlu seçim açıklaması Haberi

Tahir Tellioğlu seçim açıklaması

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, siyasi istikrarın inşaat sektörüne moral vereceğini belirterek, "Bugün itibarıyla artık milletimizin ve inşaat sektörümüzün önü açıktır" ifadesini kullandı. 


Tellioğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, ülke sathında demokrasi şöleni havasında geçen seçimin ve ortaya çıkan sonuçların hayırlı olması temennisinde bulundu. Bugiin itibarıyla artık milletin ve inşaat sektörünün önünün açık olduğunu aktaran Tellioğlu, "Bize düşen görev ise daha çok çalışmak olacaktır" değerlendirmesinde bulundu. Yeni hükümetten taleplerinin "Müteahhitlik Hizmet Yasasf'ru bir' an önce Meclisten geçirmesi olacağının altını çizen Tellioğlu, İmar Kanunu, Kentsel Dönüşüm Kanunu, Yerel Yönetimler Kanunu, Yapı Denetim Kanunu ve sektördeld diğer vergi uygulamaları kanunlarının sektörün ihtiyaçlarına göre gerçekçi, adil ve birbirini tamamlayıcı şekilde ıevize edilmesi gerektiğini...