06 / 05 / 2024

TANAP iş olanakları

TANAP iş olanakları

Azeri gazını Türkiye üzerinden AB’ye ulaştıracak TANAP’ta kullanılacak boru ihalesini 420 milyon dolara Türk şirketleri kazandı. 1.850 km’lik boru hattı 21 ilden geçecek, 5 bin kişiye iş sağlayacak. Ekonomiye katkısı 4 milyar doları bulacak.

Türk iş adamlarına Moğolistan'dan yatırım çağrısı: Kentsel dönüşüm ve ulaşım tecrübelerinden yararlanmak isteriz!

Moğolistan İnşaat ve Şehircilik Bakanı Davaasuren Tserenpil, Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmesinde, Moğolistan'daki yatırım olanaklarına değindi ve Türk iş adamlarını Moğolistan'a davet etti. İşte ayrıntılar...

Türk Hava Yolları, İstanbul'da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da görevlendirmek üzere genç engelli adayları işe alacağını duyurdu. THY'nin internet sitesinde yer alan ilan kapsamında göre, şirket, engelli bireylere iş gücüne katılım ve yeteneklerini sergileme fırsatı olarak tam zamanlı iş olanakları sunacağını vurguladı.

Sakarya’ya göç artınca konut fiyatları resmen fırladı!

Sakarya, son dönemlerde büyükşehirlerden göç edenlerin tercih ettiği popüler illerden biri haline geldi. TÜİK’e göre Sakarya, Türkiye’nin en fazla iç göç alan 18’inci kenti oldu. Doğası, iş olanakları ve sunduğu eğitim imkânlarıyla birçok ihtiyaca cevap veren kentte, konuta talep artıyor.

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Güvenlik görevlisi için iş fırsatı! Eğer sertifikanız varsa bu fırsat kaçmaz!

İŞKUR, güvenlik sektöründe çalışmak isteyenlere fırsat sunuyor! Toplamda 2,750 güvenlik görevlisi pozisyonu için alım yapılacağı duyuruldu. Sertifikalı adaylar için iş olanakları genişliyor. Peki güvenlik görevlisi için şartlar nelerdir? İşe alım koşulları ve detayları haberin devamında...

18-45 yaş arası iş arayanlara müjde! İŞKUR'dan 81 ilde istihdam fırsatı

İŞKUR, Türkiye'nin 81 şehrinde kamu ve özel sektöre personel alımlarının sürdüğünü ilan etti. İş arayanların ilk başvuru yaptığı ve Türkiye'de istihdam edilmek isteyen vatandaşlara aracılık yapan İŞKUR için farklı pozisyonlarda iş olanakları sunulacak.

Fiyat/performans ürünü olan Seat İbiza olanaklarını kaçırmayın! Acil frenleme sistemi ustası ibiza almak için acele edin

Seat İbiza, yüksek güvenlik standartları ile donatılmıştır. ABS, ESP, çekiş kontrolü, hava yastıkları, yokuş kalkış desteği gibi özellikler standart olarak sunulur. Peki 04 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

18-29 yaş arası gençlere İŞKUR'dan destek! Başvurular başladı!

Gençler için devlet destekli bir maaş projesi hayata geçirildi ve başvuruları başladı. Bu projenin temel amacı, gençlerin eğitimlerine destek sağlamak ve onların istihdam olanaklarını artırmaktır.

Tersane işçilerine tam 21 bin ödeme yapılacak! Halk Bankası tarafından yapılan ödemenin şartları neler?

Gölcük Tersane Komutanlığı bünyesinde çalışan 3 bin 800 işçi için sevindirici bir haber geldi. Halkbank ile yapılan anlaşma sonucunda, çalışanlar 21 bin TL ödeme almaya hak kazandı. Ayrıca, çalışanlar için bazı haklar da sağlandı. Ücretsiz fast ve havale işlemleri gibi olanaklar sunulacak.

İş arayanlar müjde! İŞKUR 9 bin TL maaşla 18-50 yaş arası personel alacak!

İş arayan milyonlarca kişinin ilk tercihi olan İŞKUR oluyor. Yeni iş olanaklarını İŞKUR pek çok kişiye istihdam sağlıyor. İşte yeni iş ilanlarına dair detaylar!

Opel'den dikkat çeken kampanya! İşte yeni kredi seçenekleri 

Çeşitli binek ve SUV modellerinde müşterilerine çeşitli olanaklar sunan Opel, başarılı ticari araç modellerinde 75 bin TL için ve 15 ay vade ve sıfır faizli kredi seçenekleri sunmakta.

OSB yatırımında yeni düzen! 5 aşamada değişen OSB algısı!

Kent merkezleri ile OSB’ler arasında kurulacak planlı ilişkiler, toplu taşıma olanaklarından yararlanmayı sağlayacak, kent imar planları OSB merkezli tasarlanacak. İşte 5 aşamada değişen OSB algısı....

Ev almak isteyenlere 29 bin TL devlet desteği müjdesi!

Ev almayı düşünler için devlet tarafından sunulan güzel olanaklar dikkat çekiyor. Bu kapsamda devlet her vatandaşı ev sahibi yapmak için destek vermeye devam ediyor. Ev almak isteyen vatandaşlar konut hesabı açarak birikimlerine 29 bin TL devlet desteği alabiliyor.

TANAP iş olanakları Haberi

TANAP iş olanakları

Azeri doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştıracak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Pojesi’nde (TANAP) kullanılacak boruların temini için açılan ihaleyi Türk şirketler kaptı. Ekonomiye 4 milyar dolarlık katkı sağlayacak 1.850 kilometrelik TANAP boru hattı ihalesinin yüzde 80’ini 6 Türk şirket kazandı. Anlaşmaya göre, boruların yüzde 30’u Borusan Mannesmann-Noksel-Erciyas konsorsiyumu, yüzde 25’i Ümran-Emek konsorsiyumu, yüzde 25’i Tosçelik Profil ve yüzde 20’si Baosteel Europe GmbH tarafından sağlanacak.


1.2 milyon ton çelik


Projede ihale bedeli 420 milyon dolar oldu. Proje için 1 milyon 200 bin ton çelik boru  kullanılacak. Bu da Türkiye’nin toplam üretiminin yüzde 10’una karşılık gelecek. Çelik boruların sevkiyatının 24 ayda tamamlanması bekleniyor. Türkiye’nin yüzde 30 hissesinin olduğu TANAP, Azerbaycan-Gürcistan-Türkiye ve Yunanistan üzerinden geçerek İtalya’da son bulacak


45 milyar dolar yatırım öngörülü boru hattı...