14 / 05 / 2024

taraftar token

taraftar token

Futbol kulüpleri, tartışmalı kripto "taraftar tokenları"nın satışını yaparak yüz milyonlarca dolar gelir kazandı. Kriptolar için yapılan harcamanın 350 milyon dolardan fazla olduğu belirlendi.

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

Stack (STX), ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), aracılığı ile onaylanan token olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bitcoin fiyatının çıkmasıyla beraber, BTC üzerine kurulmuş bir akıllı sözleşme katmanı olan Stacks (STX) fiyatı da iki gündür yükseliş gösterdi.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’a getirisi ne kadar olacak? Konuşulan rakamlar dudak uçuklattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran tarihinde İstanbul’da oynanacak. Spor ekonomisti Tuğrul Akşar, finalin İstanbul’a getirisine ilişkin, “60 bin taraftar gelir. İstanbul yaklaşık 150 milyon Euro (3.1 milyar TL) kazanır” şeklinde konuştu.

Maç severler dikkat! Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik maç severleri sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Kampanyaya göre Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! Peki kampanyanın içeriği neler? 

Vestel televizyon alana Dijitürk Taraftar Paketi hediye! İşte 25 Eylül 2022 Vestel fiyat listesi 

Vestel dev ekrandan spor karşılaşması sevenlere özel kampanyasıyla taraftara üçlü çektiriyor. Şimdi 49 inch ve üzeri televizyon alanlar 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi’ni hediye olarak alıyor. İşte kampanyaya dahil olan Vestel televizyonların fiyat listesi

Borsa İstanbul’da kaybetmemenin tek sırrını açıkladı!

Borsa İstanbul’da bankacılık sektörü liderliğinde salı günü yaşanmış olan sert düşüş yatırımcılara hisse senetlerinin yüzünün diğer taraftarını gösterdi. Borsa İstanbul’da kaybetmemenin ise bazı sırları var. İşte detaylar…

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Futbol tutkunlarına müjde! Televizyonunu Vestel’den al, DIGITURK'ü ücretsiz izle! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi Vestel 49” ve üstü televizyon alımlarında 1 yıllık DIGITURK taraftar paketi aboneliği hediye veriliyor. Televizyonunu Vestel’den alanlar DIGITURK'ü ücretsiz izleme şansına sahip. İşte kampanya detayları ve fiyat listesi.

Futbol aşıklarına müjde! Vestel’den televizyon al Digitürk üyeliği hediye edilsin! 6 Eylül 2022 fiyat listesi…

Futbol severlere müjdeli haber Türkiye’nin bir numaralı beyaz eşya markası Vestel’den geldi. Vestel 49” ve üstü televizyon alan kişilere Digitürk taraftar paketi hediye ediyor. İşte detaylar…

Kripto para sayısı rekor seviyede!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasaları 2022 yılı itibariyle çok sert rüzgarların estiği bir düşüş döneminden geçerken, endüstrideki toplam kripto para ve token sayısı da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 20 bini de geçti

Gayrimenkul sektöründe token dönemi başlıyor mu?

Bugüne kadar ünlüler, furbol kulüpleri, sanatçılar, influencer'lar ve bazı sanat eserleriyle ön plana çıkan token pazarı büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Yarın süreçte tokenizasyona enerji, turizm, inşaat, AVM yönetimi ve turizm şirketlerinin de dahil olması öngörülüyor.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Kripto ödemelerde Bitcoin zirveden düşüyor!

BitPay tarafınca açıklanan bilgilerde, şahısların ve şirketlerin kripto ödemelerinde Bitcoin'den farklı token kullanımları yöneldiğine dikkat çekildi.  2011'den bu yana faaliyette olan BitPay, ayda ortalama 66 bin kripto ödeme gerçekleştiriyor. 

taraftar token Haberi

taraftar token

Futbol kulüpleri, tartışmalı kripto "taraftar tokenları"nın satışını yaparak yüz milyonlarca dolar gelir kazandı. BBC'de yer alan habere göre; yapılan bir analizde, sanal para için 350 milyon dolardan fazla harcama yapıldığı belirlendi. 

Bazı taraftar tokenlarının satışı, taraftarlara gerçek dünyada çeşitli fırsatlar sunacağı vaadiyle gerçekleştiriliyor.

Fakat karşıtları, bu avantajların önemsiz olduğuna -bir kulüp stadyumlarda çalınacak şarkıları seçmekte oy kullanma fırsatı önerdi- ve kulüplerin taraftarlara yeterli düzeyde koruma sağlamadığına dikkat çekiyor.

Kulüplere özgü kripto para

Şu ana dek, Avrupa'nın başlıca beş liginde 24 kulüp taraftar token uygulamasına start verdi. Bunlara sekiz Premire Lig ekibi de dahil oldu. 

Türkiye'de de Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Karşıyaka, Eskişehispor, Göztepe, Başakşehir, Yeni Malatyaspor gibi pek çok kulüp taraftar token'larını çıkardı.

IMF'den küresel kripto para düzenlemesiyle ilgili uyarı!

Fenerbahçe Token'da...