04 / 05 / 2024

tarım kiralama işlemleri

tarım kiralama işlemleri

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen uygulama ile tarım arazileri dijital ortamda kiralanabilecek.

İşlenmeyen tarım arazileri kiralanacak! İlk kiralama 2025'te!

Tarım arazilerinin verimli kullanılması için atıl haldeki toprakların kiralaması yapılacak. Böylece hem arazi sahibi hem de tüketici kazanacak.

İşlenmeyen tarım arazilerini üretime kazandırmak için kiralama yönteminde yol haritası belli oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerinin daha verimli kullanılması ve kullanılamayan arazilerin de üretime kazandırılması için yol haritasını oluşturdu.

Türkiye’de 2.1 milyon futbol sahası büyüklüğündeki tarım arazisi atıl durumda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ekilmeyen tek karış arazi kalmayacak. Hepsini üretime kazandıracağız" sözlerinin ardından ekilmeyen atıl durumdaki 1.5 milyon hektarlık tarım arazisi için harekete geçiliyor. Bu kapsamda, atıl durumdaki arazilerin üretime kazandırılması hedefleniyor.

Tarım Bakanlığı işçi alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından işçi alımı ilanı yayımlandı. Adaylarda aranan koşullar ve başvuru tarihleri de belli oldu. İşte detaylar...

Tarım Kredi Marketleri’nde indirim çılgınlığı! Vatandaşın sepeti ucuza dolacak! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Vatandaşın beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanının talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. İşte indirime girecek ürünler listes liste...

Tarım Kredi'ye vatandaş için müjdeli talimat! Ayçiçeği, zeytinyağı, şeker, un! Tüm raflarda indirim çılgınlığı...

Tüketicilerin beklediği indirim haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Erdoğan, "Tarım Kredi olarak sadece ette değil, diğer ürünlerinde de şeker, un, zeytinyağı, ayçiçeği özellikle 20-30 çeşit üründe de indirime gidilecek" dedi.

Tarım Kredi Market fiyatlarında görülmemiş indirim! İşte 5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şeker fiyatı!

5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şeker fiyatlarında yaşanan değişiklik vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu konuda Tarım Kredi Market sıvı yağ ve şeker fiyatları ile oynama yaptı. İşte yağ ve şeker fiyatları!

İşsizlerin dikkatine! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi ilanını yayımladı! İşte başvuru tarihi ve şartları

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapmaya kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda işçi alımı yapan Tarım ve Orman Bakanlığı ise farklı kadro için güncel ilanını yayımladı. Peki, bakanlık bünyesine hangi kadrodan kaç işçi alımı yapacak?

Tarım Kredi Kooperatifi 20 Temmuz aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde bu hafta hangi ürünlerin indirime girdiği belli oldu. Peki bu hafta Tarım Kredi'de neler indirimde? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifinde bu hafta neler indirimde? İşte 15 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifinde bu hafta hangi ürünlerin indirime girdiği belli oldu. Peki bu hafta Tarım Kredi Kooperatifinde neler indirimde? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatif Marketi'nden 5 litre ayçiçek yağına zam! 5 Temmuz 2022 fiyat listesi

Küresel ayçiçek yağı piyasasında yüzde 30 düşen fiyatlara rağmen Türkiye'de satılan ayçiçek yağlarına indrim beklenirken Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nden zam haberi geldi. Market yeni fiyatını sosyal medya hesabından paylaştı.

Tarım Kredi Kooperatifi marketinde ayçiçek yağına dev indirim haberi

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ayçiçek yağlarına indirim yapılacağı öğrenildi. Trakya Birlik tarafından 'Depolarımızda stok sorunu yok' açıklaması sonrası vatandaşın ayçiçek yağına daha uygun fiyata ulaşabilmesi için indirim yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Tarım Kredi Kooperatifi'den ayçiçek yağı ve şekere büyük indirim haberi geldi! İzdiham oluştu

Gıda fiyatlarında yaşanan yüksek artışlar nedeniyle vatandaş ucuz ürünlerin haberlerini ve indirimleri kovalıyor. Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı ve şekerde büyük indirim yaptı. Marketin önünde vatandaş kuyruk oluşturup izdihama neden oldu.

tarım kiralama işlemleri Haberi

tarım kiralama işlemleri

Tarım ve Orman Bakanlığı, atıl durumda olan tarım arazilerini canlandırmak için yeni projeyi hayat geçiriyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada  dijitalleşme çalışmaları kapsamında, çeşitli gerekçelerle atıl olabilecek arazilerin üretime yönlendirilmesi için Dijital Tarım Pazarı platformunda tarım arazileri kiralama modülü kullanıma sunulduğu dile getirildi. Bu sayede kiraya veren ile kiralamak isteyen kişiler dijital ortamda bir araya getirilecek.

Daha fazla tarımsal üretim yapmak isteyen üreticiler arazi kiralama modülü ile kiralık tarım arazilerini dijital ortamda görebilecek. Bu sayede daha fazla üretim ve gelir kazanılacak. 

Tarım arazisini kiraya vermek isteyenler sisteme giriş yaparak, Tapu Kadastro Bilgi Sistemleri üzerinden üzerine kayıtlı tarım arazilerini dijital ekranda görebilecek ve modülde istenilen bilgileri sisteme kolaylıkla kaydedebilecek. 

Bu kapsamda, tarım arazisini kiralamak isteye kişiler...