04 / 05 / 2024

tatvan kadın destek merkezi 2013

tatvan kadın destek merkezi 2013

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Tatvan Aile Destek Merkezi (ADEM), Tatvan Sosyal Hizmet Merkezi, Ey İnsan, Kadın Destek Merkezi ile Vefa-Yet projelerinin uygulama merkezlerinin açılışını yaptı....

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Bakan Yumaklı resmen duyurdu: Kadın üreticilere 21 yılda 15 milyar destek ödemesi yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 yılda kadın üreticilere yaklaşık 15 milyar destek ödemesi yapıldığını duyurdu. 

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

İş Bankası'ndan kadın işletmecilere 100 milyar TL'lik destek!

İş Bankası, “Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” yayımlayarak kadın işletmecilere 5 sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını duyurdu. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

Bakan açıkladı! Kadın çiftçilere 10 milyar liralık destek!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Dünya Çiftçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 280 bin 643 kadın çiftçiye 10 milyar TL destek sağlandığını açıkladı.

Çalışan, çalışmayan, kadın, erkek herkesi ilgilendiriyor! Maaşlar değişti!

Devlet ihtiyaç sahiplerine sosyal yardım ödemeleri yapmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerde 2022 yılında değişiklik oldu. İhtiyaç sahibi yaşlı, hasta, engelli, kadın milyonlarca vatandaş 2022 destek ödemelerini araştırıyor...

Genç ve kadın istihdamında önemli destek kararı!

Cumhurbaşkanı kararı ile genç kadın ve kadın istihdam eden şirketlerin istihdam desteğinden yararlanma süresi uzatıldı. Veri merkezi yatırımları öncelikli yatırımlara dahil edilirken, çevre yatırımlarının kapsamı da genişletildi.

Kadın girişimcilere müjde! Halkbank'tan 100 bin liraya kadar destek!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "Kadın girişimcilerin finansmana erişimini kolaylaştırmak ve iş fikirlerinin filizlenmesine imkan tanımak amacıyla 100 bin liraya kadar finansal destek sunacağız." dedi.

tatvan kadın destek merkezi 2013 Haberi

tatvan kadın destek merkezi 2013

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'in Tatvan ilçesine geldi.


Bakan Şahin, Tatvan Aile Destek Merkezi (ADEM), Tatvan Sosyal Hizmet Merkezi, Ey İnsan, Kadın Destek Merkezi ile Vefa-Yet projelerinin uygulama merkezlerinin açılışını yaptı. Açılışların ardından merkezkeri inceleyen Bakan Şahin, merkezlerdeki öğrenci ve kadınlarla da bir süre sohbet etti.


Sohbet sırasında çocuklardan birinin "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayısınız, inşallah kazanırsınız" demesi üzerine Bakan Şahin, "İnşallah, sizin duanızla kazanacağız. Biz güzel işler yapalım ama benim karşımda muhteşem bir grup var. Gözleri heyecanlı, çalışkan, hakikaten başarılı bir grup var. Bu yüzden hepinizi tebrik ediyorum. Bizlerden ne istiyorsanız bizler onu yapacağız. Her konuda size yardımcı olacağız. Bu yüzden kendinizi iyi yetiştirin. Yabancı dil öğrenin, bilgi ve teknolojiye hakim...