15 / 05 / 2024

tavşan adasının sahibi kim

tavşan adasının sahibi kim

Gümüşlük'te bulunan tarihi Tavşan Adası, önümüzdeki yıl ziyarete açılacak. Ziyarete kapalı adada beş yıldır süren kazı ve kurtarma çalışmalarında ortaya çıkartılan tarihi eserlerin de sergileneceği belirtildi.

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

İtalya’da tutuklu mafya babası devlete 70 milyon euro değerindeki adasını hediye etmeyi teklif etti!

İtalya’nın en güçlü mafya örgütlerinden biri olan Camorra’nın önemli isimleri arasındaki Raffaele Imperiale’nin tutuklanmasından sonra devletle anlaşma yoluna gitmek istediği ve bu nedenle Dubai açıklarındaki adasını devlete bağışlamayı teklif ettiği öğrenildi.

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Gizemli iş adamı Marmaris'in en gözde adasının satış fiyatına zam yaptı

Marmaris'in Gökova Körfezi'nde yer alan Karaca adasının satış fiyatına zam yapıldı. 3 yıl önce satışa çıkan adanın 145 milyon liralık fiyatı güncellenerek 360 milyon liraya çıktı. Adanın metrekare fiyatı bin 139 lira olarak belirlendi.

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A için iki suçtan tutuklama kararı verildi. 

Kripto para vurgunu yapan Bitrota'nın sahibi yakalandı! 

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A Antalya'da gözaltına alındı.

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

tavşan adasının sahibi kim Haberi

tavşan adasının sahibi kim

Gümüşlük'te bulunan tarihi Tavşan Adası, önümüzdeki yıl ziyarete açılacak. Ziyarete kapalı adada beş yıldır süren kazı ve kurtarma çalışmalarında ortaya çıkartılan tarihi eserlerin de sergileneceği belirtildi. Kazı ve kurtarma çalışmalarında ortaya çıkarılan kilise, kiliseye ait depo ve sarnıçlar. M.S. 3'üncü yüzyılda Hıristiyanlığı yaymaya çalışırken katledildiği sanılan din adamları ve yakınlarının mezarları, kafatasları, kafataslarma çakılan çiviler. M.Ö. 5'inci yüzyıl ile M.S. 3'üncü yüzyıl arasındaki tapmağa ait sütunlar ve kilisede üst düzey görevli din adamlarının yaşadığı evler, sergilenecek. 


Posta...