28 / 04 / 2024

tekirdağ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı toplantı

tekirdağ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı toplantı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da 49 adet arsa ve arazi satılıyor! 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkul fırsatı!

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da yer alan toplam 49 adet arsa ve arazi 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

Trakya'da arsa ve konutlar çok cazip! İlgi Trakya'ya yöneldi!

Son senelerde yaşanan ekonomik kriz pahalılık ile deprem korkusu İstanbul'dan tersine göçü hızlandırmış oldu. İstanbul'u terk edenlerin yeni adresi ise Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale olurken, bu şehirlerdeki arsa fiyatlarını da canlandırdı. Buna göre, Çanakkale'de 10 dönüm araziler bile 20 milyon TL'

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Çorlu Belediyesi'nden büyük fırsat: KDV'den muaf ve imarlı 9 arsa satacak!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu ve Ergene'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu ihale 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

QNB Finansbank ve EBRD deprem bölgesi için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı!

QNB Finansbank ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), depremden etkilenen kişi ve kurumlara kullandırılmak için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı.

Ford Otosan’a, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan 200 milyon euro ek kredi!

Otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Ford Otosan’n, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD) 200 milyon euro tutarında ek kredi sağladığı duyuruldu.

İş Bankası’ndan yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik için yepyeni kaynak

Türkiye İş Bankası, yurt dışı havale akımları ile ilgili olan seküritizasyon programı kapsamı dahilinde Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve Uluslararası Finans Kurumu'ndan (IFC) toplam 227 milyon dolar civarında, beş sene nihai vadeli yeni kaynak sağladı. İşte detaylar…

Tekirdağ Kapaklı'da 7 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaaağaç Mahallesi'nde yer alan 7 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

tekirdağ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı toplantı Haberi

tekirdağ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı toplantı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen brifing toplantılarına katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantılarda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Personel A.Ş. Genel Müdürü Ali Osman Yaşar ile daire başkanları ve daire çalışanları yer aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının brifingi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan, dairenin yatırım ve faaliyet programı, hiyerarşik yapısı ve çalışma sistemi hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ardından düzenlenen İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı brifinginde de Daire Başkanı Dilşad Ergin, dairenin genel yapısı,...