06 / 05 / 2024

Tepebaşı Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi projesi için belediyenin yer tahsis etmesini bekliyor.

Tepebaşı Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi projesi için belediyenin yer tahsis etmesini bekliyor.

Eskişehir Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, Tepebaşı Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi projesi için belediyenin yer tahsis etmesini bekliyor.

'Dolar 25 TL'ye düşer' diyen ekonomist Mahfi Eğilmez o formülü açıkladı! Dolar yatırımcıları köşeye sıkıştı!

Ekonomist Mahfi Eğilmez, doların 25 liraya kadar düşebileceğini açıkladı. Eğilmez, dolardaki düşüş serüvenini o formülle açıkladı. Dolar yatırımcıları köşeye sıkıştı...

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı! 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz kumpası!

Ankara'da sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı. Şebeke, kurbanlarına 'tapuları 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz' yalanıyla kandırdı. 

Turistik amaçlı kiralanan evlere turizmcilerden büyük tepki: Ciddi sıkıntılar çıkıyor...

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Turistik amaçlı olarak kiralanan evlerin turizm sektörü açısından ciddi sıkıntılar çıkarttığını belirtti.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

İhracatçılar yeni hükümetten taleplerini sıraladı

İhracatçılar kötü gidişe son verilmesi için yeni hükümetten birtakım taleplerde bulundu. Ekonomiye adeta yön veren ihracatçılar, yeni hükümette taleplerini sıraladı.

Dev şirketlerin karları düşünce CEO maaşları kırpıldı! Hangi CEO’nun maaşı ne kadar oldu? Kimlerin maaşı kesildi?

Milyar dolarlık gelire sahip olan finans ve teknoloji şirketleri, aldıkları tasarruf önlemleri kapsamında bir yandan işten çıkarmalara başlarken, CEO maaşlarında kesintiye gidiyor.

O ilde 119 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 21 Aralık'ta!

S.S. Mardin Mobilyacılar ve Marangozlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 119 adet iş yeri yaptıracak.

Avrupalılar kış için ülkeleri terk ediyor! Türkiye ilk tercihleri olacak!

Rusya ve Avrupa arasında yaşanan kriz nedeniyle artan enerji fiyatları Avrupalıları kış turizmine itiyor… Türkiye’nin Avrupalılar için ilk tercih olması bekleniyor.

Doğal gaz krizi Türkiye’ye yaradı! Avrupalılar kış için geliyor

Rusya ve Avrupa arasında yaşanan enerji krizinden dolayı Avrupalılar kışı Türkiye’de geçirmeye hazırlanıyor.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

Tepebaşı Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi projesi için belediyenin yer tahsis etmesini bekliyor. Haberi

Tepebaşı Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi projesi için belediyenin yer tahsis etmesini bekliyor.

500 dönüm arazide kurulacak sitede mağazalar, üretim-tasarım atölyeleri ile toptancı ve perakendeciler olacak. Eskişehir’in sanayi altyapısını oluşturan en eski sektörlerinden biri olan mobilya sektörü geçmişteki parlak günlerine dönmeye hazırlanıyor. Bir dizi proje geliştirerek markalaşma yolunda adımlar atmayı planlayan sektör temsilcileri kurdukları Marangozlar ve Mobilyacılar Odası aracılığıyla hayata geçirmeyi planladıkları Tepebaşı Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi (TEMOS) projesi için belediyenin yer tahsis etmesini bekliyor. 


Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Yıldız, üretim ve satışlarını daha modern bir alana taşımak istediklerini belirterek, “İrili ufaklı imalat ve satış yapan firmaları aynı çatıda toplayacak TEMOS projemiz ile mobilyacılık sektöründe Türkiye çapında yeni markalar oluşacak. Eskişehir’de mobilyacılar çok dağınık alanlarda üretim ve satış yapıyor. Üyelerimiz EMKO sanayi sitesi, Baksan Sanayi Sitesi ve şehir içinde kalan Tabakhane...