02 / 05 / 2024

Teşvik Zirvesi ne zaman yapılacak

Teşvik Zirvesi ne zaman yapılacak

Zirveyle ilgili çalışmaya hemen başlayacaklarını belirten iş dünyası temsilcileri, "1. bölgede yer aldığı için teşviklerden daha az yararlanan İzmir'in böyle bir zirveye çok ihtiyacı vardı" dedi

Özel okullar zammı az buldu, devletten teşvik istedi! Vatandaş ne dedi?

Özel okullarda eğitim ücretlerine yapılan zamlar velileri kara kara düşündürüyor. Okullar ise zamdan memnun değil. Zam oranını yetersiz bulan okulların devletten teşvik isteğini belirten Gazeteci Zeynep Aktaş X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ne düşünüyorsunuz bu konuda” diye sordu.

 Deprem bölgesinde çift maaş  ödenebilir!  Bölgede çalışanlar için önemli teşvik...

Depremden etkilenen 10 ilde önemli bir işgücüne sahip olan afet bölgesinin ekonomik anlamda nasıl ayağa kaldırılacağı ilgili çevrelerce tartışılıyor.  Ege ihracatçılarının buluşmasında, nitelikli işgücünün bölgede kalmasını teşvik için önemli bir çağrı geldi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı kararı açıklandı! 4 ildeki o yatırımlara milyarlaca lira teşvik geliyor!

Bursa, Gaziantep, Konya ve Hatay’daki illere devlet tarafından proje bazlı teşvik verilmesi kararı alındı. Peki bu teşviklerin miktarı ne olacak ve kimlere verilecek?..

Lise üniversite 5500 TL yardım başvuru şartları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Başarı Teşvik Programı start aldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başarılı öğrencilere destek programı geleceğini müjdeledi. Peki 5500 TL'yi kimler alacak? Başarı Teşvik Programı nedir, ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Sağlık çalışanları dikkat! Sağlık çalışanları ne kadar maaş alıyor? Ek ödeme ve teşvik ödemeleri ne kadar oldu?

Binlerce Sağlık çalışanı ek ödemelerin en zaman nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki  sağlık çalışanlarının maaşları, ek ödemeleri, teşvik ödemeleri ne kadar? İşte detaylar...

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, turizm şirketlerine çalıştı Hangi firmaya ne kadar teşvik verildi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mayısta 824 yatırım teşvik belgesi düzenledi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesinin, 1 milyar 969 milyon lirayla Özaltın Otel İşletmeleri AŞ'nin yatırımı için düzenlendiği belirtildi.

İSO, Yatırım Teşvik Bülteni ile inşaat sektörüne fayda sağlayacak!

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Yatırım Teşvik Bülteni’ ile başta imalat sanayimiz olmak üzere finans, inşaat, hizmet ve kamu sektörüne fayda sağlayacak önemli veriler üreteceğiz." dedi

Turizm tesislerine 8 ayda 2,8 milyar TL teşvik!

Ekonomi Bakanlığı, 2018 yılının 8 aylık döneminde, Türkiye'deki konaklama sektörüne yeni yatırım ve yenileme imkanları için 2 milyar 283 milyon Türk Lirası teşvik sağladı.

İstanbul Finans Merkezi'nin teşvik takvimi ne zaman açıklanacak?

İstanbul'da mega projeler yapılıyor. Bunlar önemli ancak mega projeler kadar önemli olan bir proje daha var. O da İstanbul Uluslararası Finans Merkezi. Peki, İstanbul Finans Merkezi'nin teşvik takvimi ne zaman açıklanacak?

Rant odakları yapılaşma teşvik edilmemeli!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Ebru Manavoğlu, Antalya'nın daha yaşanabilir, sağlıklı ve güvenli bir kent olması için doğal varlıkların ve ekosistemlerin tahribatının önüne geçilmesi, rant odaklı yapılaşmanın teşvik edilmemesi gerektiği söyledi.

Yatırım Teşvik Belgesi'ne sahip binalara emlak vergisi muafiyeti!

Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında inşa edilen binalar beş yıl süre ile geçici emlak vergisi muafiyetinden faydalanabilecek.

Doğu Anadolu'ya yatırım yapacak iş adamlarına teşvik verilecek!

Başbakan Yıldırım'ın TİM üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, Doğu Anadolu Bölgesi'ne yatırım yapacak iş adamlarına teşvik verileceğini açıklaması Iğdır'daki STK ve yatırımcılarca sevinçle karşılandı.

Güneş enerjisi santrali yatırımları teşvik kapsamında!

Hükümet, enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için yenilenebilir enerji yatırımlarına verdiği desteği artırıyor. Bu çerçevede güneş enerjisi santrali yatırımları da teşvik kapsamına alındı.

Teşvik Zirvesi ne zaman yapılacak Haberi

Teşvik Zirvesi ne zaman yapılacak


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin İzmirli işadamlarının merakla beklediği Teşvik  Zirvesi'nin Temmuz ayı içinde yapılacağını açıklaması, iş dünyasında sevinçle  karşılandı. Zirveyle ilgili çalışmaya hemen başlayacaklarını belirten iş dünyası  temsilcileri, "1. bölgede yer aldığı için teşviklerden daha az yararlanan İzmir'in böyle  bir zirveye çok ihtiyacı vardı. Bakan Zeybekci ve bu zirvenin düzenlenmesinde  başrolü oynayan Yeni Asır'a çok teşekkür ederiz" dedi. İş dünyası temsilcileri, kentin  teşviklerden daha fazla pay alması için İzmirlilerin zirveye detaylı bir çalışmayla  hazırlanması gerektiğini de vurguladı.



* Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar: Bakanımız Nihat  Zeybekci'nin Temmuz ayında yapılacağını duyurduğu zirve ile ilgili çalışmalara biz  çok daha önceden başlamıştık. Her an yapılacakmış gibi çalışıyorduk. Bu zirve kent  için çok önemli.

* İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş: İzmir teşvik...