02 / 05 / 2024

tmsf kar eden şirketler

tmsf kar eden şirketler

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen 800 FETÖ şirketinin kara geçtiğini söyledi. Zarar eden şirketlerin satışı yapılırken karlı olanlar satılmayacak.

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Antalya'da iki kızıyla bir binanın giriş katında 7 yıldır ikamet eden Edip Ayhan, mahkeme kararıyla evden çıkarılınca sokakta kaldı.

TOKİ tam 42 ildeki 462 arsayı satışa çıkarıyor! Kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı toplam 42 şehirdeki 462 arsa açık artırma ile satışa çıkarıldı.

Acele eden kaybeder! Altında büyük atak geliyor: İslam Memiş açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Aralık ayına işaret ederek yatırımcıları risk değerlendirmesine karşı tavsiyede bulundu. Altında yeni rekorları işaret eden Memiş, acele edenin de kaybedebileceğini ifade etti.

Mevduat faizleri borsaya rakip olma yolunda! Yatırımcıların kafası karıştı! Faizler daha da yükselebilir

Geçtiğimiz sene mevduatta bekleyen yatırımcılar, borsa yükselişe geçince tercihini değiştirmeye başladı. Özellikle son yılda borsada kar eden yatırımcıların kafası karıştı. 

TEV burs başvuruları başladı: Şartları karşılayan öğrencilere ayda 2500 TL burs verilecek!

2023-2024 eğitim öğretim yılı, üniversitelerin kapılarını yeni öğrencilere ve ara sınıf öğrencilerine açtığı heyecan verici bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Üniversiteye başlamış olan gençler ve devam eden öğrenciler eğitim masraflarını karşılamak için burs fırsatlarını araştırmaktadırlar.

Ünlü Telekom devinden dünyayı şok eden hamle. 5 bin kişiyi işten çıkarıyor. Hepsi işsiz kalacak

Ünlü kablosuz iletişim operatörü T-Mobile dünyayı şok eden bir karara imza attı. Telekom devi, bünyesinde çalışan 5 bin kişiyi işten çıkarma kararı aldı.

Peker GYO, 1 yılda karını yüzde 535 artırdı! İlk yarıda 683 milyon TL net kar!

Peker GYO, bu yılın ilk yarısında rekor kâr artışına imza attı. İlk yarıda 683 milyon TL net kar elde eden şirket, 1 yılda karlılığını yüzde 535 artırdı. İşte ayrıntılar...

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

Küresel piyasalar karışık seyrediyor! Altın dolar ve borsada son dakika!

Küresel piyasalar, dünya genelinde ekonomik aktiviteye ilişkin olarak devam eden endişelerle karışık bir seyir izlerken, ABD'de devam eden bilanço sezonu yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.

EYT'de '100 gün' sorunu! Borçla karşı karşıya kalabilirsiniz

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili gelişmeler devam ederken, emekli olan milyonlarca kişiyle ilgili kritik bir açıklama yapıldı. Başvuru sonrası 100 gün dolduğunda çalışmayanların GSS borcu ile karşı karşıya kalacağını ifade eden Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, kritik tarihi paylaştı.

TMSF dev şirketi elinden çıkarıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF), Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 111 milyon 450 bin lira muhammen bedelle satışa sunuldu.

İflas eden Onur Air’in uçağı satışa çıktı! İşte fiyatı!

Borçlarını ödeyemediği için iflas eden Onur Air’in A321 modelindeki yolcu uçağı 80 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

tmsf kar eden şirketler Haberi

tmsf kar eden şirketler

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TBMM'deki sohbetinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen FETÖ şirketleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.


"SAHİPLERİNDEN DAHA İYİ YÖNETİLİYOR"


Canikli, 15 Temmuz darbe girişimin ardından el konulan, 800 FETÖ şirketinin, sahiplerinden daha iyi yönetildiğini ve kâr ettiklerini söyledi.


"FETÖ'cü oldukları gerekçesiyle yaklaşık 800 şirketin yönetimi TMSF'ye geçti. İtirazlar değerlendiriliyor ve yapılan incelemelerden sonra sahiplerine iade edilen şirketler oluyor. Tam sayısı hatırlamıyorum ama yaklaşık 5-10 grubun şirketleri iade edildi. Bunlar borsaya kayıtlı olanlar değil, mahkeme kararıyla devir işlemleri yapılan şirketler. Halen TMSF'nin yönetiminde olan şirketlerle ilgili bir sorun yaşanmıyor. Normal faaliyetlerini sürdürüyorlar. Hepsinin karı çok yüksek. Sahiplerinden daha iyi yönetiliyorlar. Bunu kendileri de söylüyorlar zaten. Bu şirketler, kurallara uygun yönetiliyor."


İÇİ BOŞALTILAN VE ZARAR EDEN ŞİRKETLERİN SATIŞI YAPILIYOR


TMSF'ye devredilen FETÖ şirketlerinin kurallarına...